Christopher overrasker: Får nyt job

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Christopher er rejst sydpå med en helt særlig agenda. Han er nemlig godt på vej til at få sin drøm til at gå i opfyldelse.

I Sydfrankrig løber den mest berømte filmfestival af stablen, hvor man vil kunne møde store instruktører som Spike Lee samt sine yndlingsskuespillere i form af Adam Driver. 

Man vil dog også kunne være så heldig at fange et blik med den danske musiker og sanskriver Christopher, der således har taget turen til Cannes, hvortil han kommer med en helt særlig agenda.

Læs også

Geggo fortryder silikonen

Nu kan Christopher nemlig også bryste sig af at være en del af skuespillerbranchen, da han simpelthen har formået at lande hovedrollen i den danske instruktør Mehdi Avaz', som står bag store publikumssucceser som "Kollision" og "Mens vi lever", kommende film. 

Det skriver B.T. 

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at det ikke er nogen nem opgave at skulle træde ind i en rolle, hvor det kræves, at man kan formidle de helt store følelser foran det rullende kamera. 

Instruktøren og musikeren bruger derfor meget tid sammen i disse dage, da de skal have nærsturderet manuskriptet og lært hinanden at kende, inden de skal i gang med at optage filmen. 

"Vi er nødt til at bruge noget tid sammen og lære hinanden at kende, for der er en meget speciel dynamik mellem en instruktør og en skuespiller."

Christopher har dermed god grund til at smile ekstra bredt i denne tid, hvor hans drøm således går i opfyldelse. 

"Det er en drøm, der går i opfyldelse, fordi jeg får lov at tage hul på et nyt kapitel i min karriere," siger han, hvorefter han fortæller, at han altid har ønsket at kaste sig over skuespillet, da der er nogle overlap mellem musik og skuespil. 

Instruktøren Mehdi Avaz må dermed være kommet med et udspil, som faldt i god jord hos Christopher, hvilket da heller ikke er overraskende, da Mehdi mere eller mindre har sørget for, at rollen, som den 29-årige Christopher skal spille, er skræddersyet til ham.

"Han spiller en musiker, en underdog, der kæmper og slår igennem på verdensplan. Det er en kærlighedshistorie med masser af musik i," kommer det således fra Mehdi Avaz, da han knytter nogle ord til sin kommende film. 

Man kommer dog heller ikke til at savne at høre Christophers sangstemme, mens man ser filmen, da han har skrevet hele albummet til filmen.

Læs også

21-årig servitrice fyret: Tøj var ‘grimt’ og ‘upassende’