TV2-vært deler stor nyhed

Foto: Shutterstock.com

TV2-værten har fået en ekstra god påske, da hun har kunne dele en stor nyhed.

Det har været en ekstra god og lykkelig påske for tv-vært Petra Nagel i år. Midt i påsken er hendes liv nemlig blevet beriget på en af de bedste måder, det kan blive beriget på.

Læs også

Nadia Shila fra De unge mødre: Vi opdagede, at min søn var 'anderledes'

Den populære tv-vært og hendes kæreste, Asbjørn Munk, er nemlig blevet forældre for anden gang. 

Hun har selv afsløret den store nyhed, ved at dele et billede på sin profil på Instagram. Som angivet herover, er det anden gang, at Asbjørn Munk og Petra Nagel bliver forældre. De er nemlig i forvejen forældre til sønnen Pelle Emil. 

Den stolte storebror er da også en del af det søde familiefoto, som Petra Nagel har delt på sin profil på Instagram. På billedet kan man se, at Petra ammer den lille ny, mens storebror Pelle Emil kærligt aer den lille ny på hovedet. 

Petra har delt billedet af det nyeste familiemedlem, uden at skrive en tekst til billedet. Det er dog ikke noget, der gør det til et mindre yndigt og kærligt billede. 

Petra Nagel, der blandt andet er kendt som vært for 'Go' Aften Live' har desuden ikke afsløret kønnet på det nyeste medlem af deres lille familie. Derfor er det ikke meget, hun har valgt at afsløre, andet end, at hun har født.

Foto: Instagram

For tre år siden kunne den populære tv-vært og hendes kæreste Asbjørn glæde sig over at være blevet forældre for første gang. Her blev de nemlig forældre til Pelle Emil. 

Dengang kunne man følge hendes graviditet og fødsel helt tæt. Der blev nemlig lavet et program om hendes graviditet og fødsel på DR3, som fik titlen 'Petra får en baby'.

Læs også

Privatansatte skal bruge pension før kontanthjælp - offentligt ansatte skal ikke

Denne gang tyder det dog på, at hendes fødsel er sket på lidt mere privat vis, da hun næppe har haft et kamera med sig i denne omgang. 

 

Dagens Gossip