10-årig dreng forsvundet siden fredag: Her åbner politiet op om uventede vanskeligheder i eftersøgningen

Skrevet af Emil Martesen

11 uger siden

|

02/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Politiet er stødt på en række uventede vanskeligheder i eftersøgningen af den lille dreng.

Dagens topnyheder

Et hav af danskere har lørdag morgen været klisteret til skærmen for at følge med i eftersøgningen af den 10-årige dreng, der forsvandt under mystiske omstændigheder fredag middag i den sønderjyske by Grimstrup.

Syd- og Sønderjyllands Politi har siden gjort en hæderlig indsats for at finde den lille dreng, men i går, da de ville sende en helikopter i luften, stod de over for en uventet udfordring - nemlig vejret.

Det skriver Ekstra Bladet.

Tåge begrænsede muligheden for at benytte helikopter i nattens løb, men det stoppede ikke eftersøgningsholdet fra at lede efter den lille dreng:

"Der er blevet søgt efter ham med hunde i hvert fald. Men der var for tåget til, at helikopteren kunne lede efter ham", forklarer Anette Johnsen, der er kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet lørdag formiddag fået en helikopter i luften, men den 10-årige dreng, der beskrives som lille af sin alder og iført en grøn jakke, gul trøje, grå joggingbukser og Fila kondisko, er stadig forsvundet efter han forlod Egekratskolen i Grimstrup til fods og har siden været savnet.

Politiets opfordring til befolkningen er klar: Tjek skure, udehuse og lignende steder i området, hvor drengen potentielt kunne have søgt ly.

"Befolkningen må meget gerne lede i skure eller andre steder, man kunne forestille sig, han var gået ind", lyder det fra Anette Johnsen.

Selvom politiet på nuværende tidspunkt ikke mistænker en kriminel handling bag drengens forsvinden, er bekymringen i lokalsamfundet stor.

Borgere opfordres til at holde øje og kontakte politiet på telefon 114 med enhver information, der kan bidrage til at bringe ham sikkert hjem.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familie og andre pårørende.

Du kan se politiets opslag samt et billede af den 10-årige dreng herunder. Opslaget er sidenhen taget ned efter at den 10-årige dreng er fundet i god behold.