13-årig pige blev fundet dræbt i dansk by: Nu kommer politiet med vigtig opfordring

Skrevet af Kamille Isaksen

10 uger siden

|

13/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Siden sagen så dagens lys, har flere danskere været ude for at dele den 17-åriges identitet.

Dagens topnyheder

Tirsdag holdt hele Danmark vejret, mens de fulgte med i sagen om den 13-årige pige, der blev fundet død mandag aften, efter at politiet havde modtaget et opkald klokken 22:10. 

I løbet af dagen kom flere forfærdelige detaljer frem, og politiet kunne afsløre, at den afdøde 13-årige og den drabssigtede 17-årige har været kærester. De kunne i samme ombæring fortælle, at forholdet ophørte for 'ganske kort tid siden'. 

Efter en intens efterforskning blev den 17-årige ekskæreste fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Hjørring. 

Grundlovsforhøret:

Her kom brutale detaljer frem, og sigtelsen lød på, at den 17-årige skal have udsat den 13-årige pige for kvælning og have dræbt hende ved flere slag i hovedet med knyttet hånd og en mursten.

Ydermere blev han sigtet for samleje med barn under 15 år, ligesom han er sigtet for under anvendelse af vold og trusler for at have tiltvunget sig samleje med hende.

Den 17-årige dreng tilstod grov vold med døden til følge, men nægter sig skyldig i drab. Desuden nægter han sig skyld i de seksuelle forhold.

Politiet kommer med opfordring:

Siden sagen så dagens lys, har flere danskere grebet til tastaturet for at dele den 17-åriges identitet på de sociale medier. 

“Vi har erfaret, at Facebook-profilen tilhørende den 17-årige gerningsmand fra Hjallerup-sagen i øjeblikket bliver delt på de sociale medier,” skriver Nordjyllands Politi og fortsætter: “Vi vil henstille til, at man undlader at gøre dette, da det i værste fald kan vise sig at være strafbart”. 

Du kan se politiets opslag på det sociale medie X her: