17-årig fik skræmmende sigtelser efter 13-årig pige blev fundet dræbt: Det skal der ske nu

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

13/03/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Det skal der ske nu.

Dagens topnyheder

Mandag klokken 22:10 modtog Nordjyllands Politi et alarmopkald, der førte dem til et gruopvækkende fund nær varmeværket på Gravensgade.

Ved ankomsten stødte patruljer og ambulancepersonale på en svært tilskadekommen pige, som desværre blev erklæret død på stedet.

Det oplyste Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Og siden da var det været sparsomt med detaljer.

Men nu kan politiet løfte sløret for, at den afdøde 13-årige og den drabssigtede 17-årige har været kærester. De kunne i samme ombæring, at forholdet, der ophørte for 'ganske kort tid siden'.

Men det stopper ikke her.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen fortalte tidligere på dagen til B.T., at politiet nu har et 'godt overblik' over sammen efter en række intense arbejdstimer og afhøring af flere vidner.

Og ved 14-tiden tirsdag blev den 17-årige sigtede blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hjørring.

Her lød sigtelsen på, at den 17-årige skal have udsat den 13-årige pige for kvælning og have dræbt hende ved flere slag i hovedet med knyttet hånd og en mursten.

Det skrev TV 2, og fortsatte:

Han er desuden sigtet for samleje med barn under 15 år, ligesom han er sigtet for under anvendelse af vold og trusler om vold at have tiltvunget sig samleje med hende.

Den 17-årige dreng tilstod grov vold med døden til følge, men nægtede sig skyldig i drab. Desuden nægtede han sig skyld i de seksuelle forhold.

Men det stopper ikke her.

Nu får politiet ro til at fortsætte efterforskningen, mens den 17-årige foreløbig er blevet varetægsfængslet i fire uger, da dommeren mente, at der var bestyrket mistanke om, at den 17-årige er skyldig i drab.

Det skriver Nordjyske.

De afslører desuden, at den 17-årige skal mentalundersøges.

Politiet arbejder i øjeblikket intenst på at afhøre eller genafhøre vidner, og samtidig er efterforskerne i gang med at sikre yderligere spor.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende hos den 13-årige pige i den svære tid.