19-årig var i overhængende livsfare da hundelufter fandt ham: Nu efterlyser politiet særligt vidne

Skrevet af Kamille Isaksen

13 uger siden

|

21/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet efterlyser især et særligt vidne i håb om at få afsluttet sagen på en retfærdig måde.

Dagens topnyheder

På hvad der skulle have været en helt almindelig onsdag, fik en hundelufter sig pludselig noget af en chokerende oplevelse. 

Onsdag sidste uge blev en 19-årig mand reddet fra en potentiel dødelig situation, takket være en opmærksom hundelufter. Den unge mand var blevet brutalt overfaldet på et stisystem nær Paderuphus i det sydøstlige Randers, hvilket resulterede i, at han hastigt måtte transporteres til hospitalet med livstruende skader.

Det skriver oplyser politiet på det sociale medie X.

Det var under en rutinemæssig gåtur med sin hund, at en forbipasserende opdagede den alvorligt kvæstede teenager og straks slog alarm.

Dette hurtige indgreb blev afgørende for den unge mands overlevelse. Han blev hastet til hospitalet, hvor han blev vurderet til at være i overhængende livsfare.

I kølvandet på overfaldet har politiet anholdt fire personer: to 18-årige mænd, en 16-årig pige, og en 18-årig kvinde. Mens de to mænd er blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers, er de to kvinder blevet løsladt efter afhøring, men de forbliver sigtet i sagen. 

Politiet efterlyser nu vidner, herunder den hundelufter, der fandt offeret, for at samle yderligere oplysninger om hændelsen.