19-årige Alexandras kæreste blev stukket ihjel: 7 dage senere fik hun endnu et stort chok

I august 2014 skete tragedien. Alexandra Lowlor-Kahns kæreste Aqeel forlod parrets hjem for at købe nogle reservedele til sin bil. Hun valgte at blive hjemme og se efter parrets to hunde.

- Jeg er tilbage om ti minutter, sagde kæresten.

Det skriver The Mirror.

Det løfte kom han ikke til at holde. Kun få minutter senere styrtede hans ven ind ad døren. Vennen fortalte, at Aqeel var kommet slemt til skade. Kæresten havde angiveligt forsøgt at standse et slagsmål for at beskytte en ven. Det blev skæbnesvangert.

- Jeg løb efter ham med det samme. Kun få minutter fra vores hoveddør fandt jeg Aqeel liggende på jorden smurt ind i blod. Han havde en puls, men bevægede sig ikke. Det var, som om der intet var tilbage, siger Alexandra Lowlor-Khan.

Læs også: Utrolig video: Sådan tilpasser kvindens krop under fødsels

Kæresten døde på fortovet.

- Jeg skreg bare og faldt baglæns. Jeg var i så stort et chok, at jeg ikke engang græd, husker hun.

Mit liv ændrede sig fuldstændigt
Kort før hans død havde hun fortalt ham, at hendes menstruation lod vente på sig. Han var spændt og ville gerne have børn.

Syv dage efter hans død var der to streger på graviditetstesten. Hun skulle være mor. I maj i år fødte hun en lille dreng.

- Vi græd alle sammen. Det var fantastisk at vide, at vi har en del af ham endnu, men hjerteskærende at tænke på, at han ikke vil være her og se sit barn vokse op, siger Alexandra Lowlor-Khan.

Efter retssagen mod kærestens morder siger hun, at hans død er det værste, hun nogensinde har oplevet.

- Vi boede sammen, vi brugte hver dag sammen. Vi havde alle mulige planer. Han gik den dag og sagde, at han ville være hjemme om ti minutter, og mit liv forandrede sig fuldstændigt. Nu er jeg alene, forklarer hun.

Men sønnen Ayden er et lys i mørket.

- Jeg fortæller Ayden om hans far hver dag, og jeg viser ham altid billeder og video. Jeg elsker at være mor. Det giver mig en grund til at fortsætte, siger Alexandra Lowlor-Khan.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip