26 bizarre ting alle kvinder har gjort mindst en gang

Hvad har du brugt et spejl til? Foto: Shutterstock

Du går måske rundt og tror, at du er den eneste, der har nogle lidt sære vaner? Så fortvivl ej!

En lang række kvinder har løftet sløret for deres sære og sjove vaner de har på hjemmesiden Reddit.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

Du laver helt sikkert bade-matematik. Når du vågner, begynder du at regne ud, hvor længe du kan sove, og om det over hovedet er værd at tage et brusebad, eller om du skal gå tilbage i seng og sætte dit hår i en hestehale eller knold, inden du tager på arbejde.

Du samler løse hår i badet ved at sætte dem på væggen, så du ikke stopper afløbet til. Og på den måde er de også nemme at tage med ud fra badet, når du er færdig.

Du samler vand mellem dine bryster i badet bare for at lave et kæmpe plask, når du slippe grebet.

Læs også: Syv frastødende ting mænd gør på facebook

Du er overbevist om, ​​at ingen ser, når du justerer din BH, når du tager hånden ind, skubber brysterne på plads - en ad gangen - retter på stropperne og giver dem et ekstra klem for at sikre, at alt er på sin plads.

Du sætter dig i en mærkelig position, når du prutter, så prut-boblen ikke sniger sig op den forkerte vej.

Du har prøvet en trøje, der var så lille, at du begyndte at gå i panik i omklædningsrummet efter du indså, hvor stram den var, da du ikke kunne få den tilbage over bryster.
Der begyndte du at tænke: At du enten 1: Er nødt til at købe trøjen eller 2. Må bruge alle dine kræfter for at få den af - koste hvad det vil.

Læs også: Vi har lige så meget fritid som for 45 år siden

Du vil helst have en blød slike- eller satinpyjamas på, når du har barberet dig.

Du åbner munden, når du tager mascara på - og du retter den til igen og igen, selvom du er temmelig sikker på, at de ser ens ud.

Du laver knibeøvelser her og der og alle vegne. Knibeøvelser i biografen, knibeøvelser ved spisebordet - knibeøvelser over alt! Når du læser dette, sidder du sikkert og laver knibeøvelser.

Hver gang du hører en person tale om knibeøvelser, laver du knibeøvelser.

Læs også: 10 ting, alle single-mænd virkelig bør vide

Du har lagt dig på alle fire foran et spejl for at se, hvordan det ser ud fra fyrens perspektiv.

Hvis du ikke har en tampon, når du får din menstruation, så folder du toiletpapir sammen. Du lægger det midt på dine trusser og kæmper en kamp for at trække bukserne op uden at ødelægge papiret. Når det er på plads, går du meget unaturligt for ikke at ødelægge papiret. Og det er bare en stor fejl. Det eneste, du får ud af det, er blodigt og flosset papir i dine trusser, når du kommer hjem.

Du bruger en halv time foran spejlet, imens du forsøger at lave de perfekte katteøjne med din eyeliner. Indtil videre er det ikke lykkedes.

Du placerer hænderne i skridtet for at varme dem.

Læs også: Det er usexet at være stresset

Du nyder friheden, når du tager din bh af ved slutningen af ​​dagen.

Du laver en nærmest rituel ryg-mave-kløning, når du tager din bh af efter en lang dag. Måske den bedste fornemmelse i verden!

Du prøver, om dit hår kan dække dine bryster i bedste playboy-manér, når du sidder ned.

Du onanerer for hurtigere at falde i søvn. Men når du først har fået en orgasme, så kunne det jo være dejligt lige at få én til. Og sådan begynder en ond cirkel.

Læs også: Når kærligheden slår rødder: Hans kærlighed kan ses fra luften

Nogle gange kigger du ned på dine brystvorter og synes, at ​​de er for bløde og for store. Og så giver du dem et lille svirp for at gøre dem små og for at få dem til at stritte.

Når du skal lave stort på et offentligt toilet, lader du som om, du ikke er der og er helt stille, hvis nogen kommer ind på toilettet. Du fortsætter ikke, før du er sikker på, de har forladt lokalet. Men hvis de også kommer for at lave stort, så er der skide-skak-mat.

Du har skyllet ud i toilettet, imens du har lagt en ordentlig én, for at overdøve plasket og for at dræbe den dårlige lugt med det samme.

Du har bevidst undladt at barbere dig forneden, inden du skal i byen, for at tvinge dig selv til ikke at score.

Læs også: Ægte kærlighed: Sådan får du dit parforhold til at vare evigt

Du har prøvet at dobbelttjekke for at være sikker på, at du ikke er kommet til at sætte to tamponer op ved et uheld.

Du har grinet eller hostet så voldsomt, når du har menstruation, at der er kommet meget mere blod ud, så du har været nødt til at vralte ud på toilettet, fordi du føler, at du lige har tændt for vandhanen.

Du har helt sikkert lavet menstruations-tjekket, hvor du “tilfældigvis” taber noget, når du sidder ned, så du lige kan tjekke, om du er blødt igennem, når du alligevel skal ned på gulvet for at samle op.

Du har helt sikkert også gjort en anden kvinde den samme tjeneste, lige meget hvem de er - selv din værste fjende eller en person, du aldrig har mødt før.

Kilde

Læs også

Syv ting du meget gerne må sige til mødre

 

 

Dagens Gossip