37-årig købte syv flasker vin i SuperBrugsen - men ingen opdagede, hvad der faktisk skete

14/09/2023 09:10

Jesper Bengtson

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der var ingen der opdagede, hvad der faktisk skete.

Mest læste i dag

Medarbejderne i de danske dagligvarebutikker er hver dag vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri eller direkte voldsomme episoder.

Forleden udspillede der sig en yderst spektakulær episode i SuperBrugsen i Aakirkeby, da en mand lykkedes med at snyde sig til at tage seks dyre flasker vin ud af butikken, uden at der blev stillet spørgsmålstegn ved ham overhovedet.

Det skriver Bornholm.nu.

I denne uge skal sagen for Retten på Bornholm, og af anklageskriftet fremgår det, hvordan det lykkedes manden at tage alle flaskerne forbi medarbejdernes næser uden at vække opsigt og uden at gemme dem væk.

Den 37-årige mand havde placeret en flaske hvidvin til 35 kroner på kassebåndet. Han fortalte medarbejderen bag kassen, at han havde seks lignende flasker i indkøbskurven.

Det viste sig dog, at det ikke passede, og at de seks flasker vin, han havde i kurven, var seks meget dyre flasker til svimlende 449 kroner per styk.

Derved tabte SuperBrugsen 2.484 kroner grundet mandens bedrageri, som han begik ved højlys dag.

Manden står nu til at modtage en bøde, som straf for sit snyderi. Derudover skal han erstatte butikkens tab, hvorfor det altså ikke var det værd at spare kronerne i første omgang på den ufine måde.