38-årig mor bliver kritiseret for "ulækkert" kram: Vent til du hører den rørende forklaring

22/09/2023 16:30

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: @Ambslund/Instagram
Foto: @Ambslund/Instagram
Noget så uskyldigt som et kram har fået bølgerne til at gå højt på sociale medier.

Mest læste i dag

Da Ambert Wright delte en Instagram-video af hende, der krammer sin søn, havde hun slet ikke forventet at blive udsat for så voldsom kritik.

Og nok skal være nok. Derfor har moren nu afsløret den helt særlige årsag til det følelsesladet kram.

Det skriver Ekstra Bladet.

I de hjertevarmende scener, som fandt sted mellem familie samt venner, som hver især løb ind til sine nærmeste som kort forinden havde vundet i amerikansk fodbold, så man 38-årige Amber Wright løbe målrettet efter sin 16-årige søn, Brixton Wright. 

Det kram, de delte, blev foreviget i en video, som Amber delte med sine Instagram-følgere med beskrivelsen: "Denne dreng vil for evigt og altid have mit fulde hjerte".

På videoen ser man moren, der hopper i armene på sin 16-årige søn, Brixton Wright, og efter nogle sekunder hoppe ned igen for at ruske ham på skulderen og ønske ham tillykke med sejren. 

Du kan finde videoen herunder:

Desværre, efter at have delt videoen, blev hun med ét blæst bagover af de voldsomt nedladende kommentarer. Sågar læser flere kommentarer i kommentarfeltet, at sønnen måske bliver misbrugt af sin mor.

"Jeg var en stolt mor, der krammede sin søn. Jeg havde aldrig troet, at de ville ende med at folk skrev: ‘Du misbruger ham seksuelt!," udtaler Amber Wright til New York Post ifølge Ekstra Bladet.

Amber har siden indrømmet, at krammet - i andres øjne - kan virke for intimt, men at der var en helt særlig årsag til krammet.

Fodboldkampen var nemlig en helt særlig en af slagsen for Amber og hendes søn Brixton, der havde nummer 44 på ryggen. Et nummer, der er til minde for Brixtons far, der på tragisk vis valgte at tage sit eget liv d. 4. april 2021.

Derudover var det første gang, at Amber Wright så sønnen i aktion med det specielle trøjenummer.

Og med den smukke årsag i mente, har også Brixton Wright selv været ude at forsvare deres kram.

"Min mor er min helt. Jeg gav hende bare et kram efter en kamp, og jeg løftede hende op, hun hoppede ikke op på mig. Min mor er den eneste person, der har været der for mig hele mit liv," skriver sønnen i en SMS, som Amber Wright har valgt at dele et screenshot af på sin Instagram d. 7. september.