4 kvinder forvandlede hvad der ligner en helt almindelig bus: Et smugkig indenfor og du er solgt

Skrevet af Emil Martesen

05/06/2023
Foto: lakaravana.nl
Foto: lakaravana.nl
Du taber kæben, når du først lader øjnene hvile ned over de vanvittige billeder.

Dagens topnyheder

I en inspirerende historie om mod og kreativitet har fire event management-fagfolk omdannet deres drøm om at arbejde i rejsebranchen til virkelighed. 

Navnen er Saskia van Leeuwen og hendes tvillingesøster Jolisa van Leeuwen, der sammen med deres venner Eileen Helfferich og Lisa de Bree, har skabt et unikt koncept, der kombinerer et hostel og en bus i et fantastisk rejsende eventyr. 

Og i begyndelsen af deres rejse købte de fire venner en dobbeltdækkerbus til kun lidt over $8.000 svarende til omkring 55.000 danske kroner. 

Dette blev startskuddet til deres dristige projekt, der involverede ombygningen af ​​bussen til et komfortabelt og stilfuldt hostel på hjul. 

Og med hjælp fra kunstneren Tymon de Laat blev bussen også udsmykket med et fantastisk street art-design, der virkelig bed sig fast på alles læber. 

Men de kom bestemt heller ikke sovende til succesen. 

Renoveringen af bussen trak i den grad tænder ud for de fire piger, der ikke lægger skjul på, at det var en omfattende proces, der krævede en kombination af kreativitet og teknisk knowhow. 

De fire kvinder brugte deres erfaring fra event management til at organisere processen og sørgede for, at alt blev håndteret professionelt. Fra udskiftning af vinduesisoleringen til at bygge interiøret ved hjælp af YouTube-videoer og lokale bygherrer, var ingen udfordring for stor for dem. 

COVID-19-pandemien, der resulterede i jobtab for de fleste af dem, gav dem imidlertid en uventet fordel. 

De havde mere tid til at fokusere på renoveringen, hvilket fremskyndede processen betydeligt. 

Og selvom de blev konfronteret med forsinkelser på grund af nedlukningen, bestod Saskia van Leeuwen heldigvis køreprøven og blev den stolte chauffør af den fantastiske bus. 

Nu er bus-hostelet en realitet, og det er åbent for eventyrlystne rejsende. Gæster kan leje senge til sig selv eller med en gruppe venner og opleve rejser på en helt ny måde. Med et dedikeret team af værter, der sørger for at turene går fejlfrit, tilbyder de samtidig en gæstfri atmosfære til gæsterne. 

Og bus-hostellet er det ideelle valg for dem, der ønsker at udforske nye steder og møde spændende mennesker undervejs. 

I skrivende stund planlægger de at udvide deres rejseruter.

Foto: lakaravana.nl

Foto: lakaravana.nl