65-årig kvinde blev kropsvisiteret i Vestre Fængsel: Så gjorde de chokerende fund 'oppe i' hende

Skrevet af Nicolai Busekist

14 uger siden

|

04/02/2024
Foto: PR/Kriminalforsorgen
En 65-årig kvinde er havnet i lidt af en kattepine, efter at være blevet kropsvisiteret under et besøg i Vestre Fængsel.

Dagens topnyheder

Det er ikke en god idé at forsøge at smugle ulovlige ting ind i et fængsel. Alligevel er der mange, der gør et forsøg på det. Enten så de kan få det med ind til eget brug eller til andre i fængslet.

Netop dette forsøgte en 65-årig kvinde at gøre, da hun skulle ind i Vestre Fængsel. Det har nu medført, at hun kan se frem til at skulle en tur i retten i den kommende uge.

Her forventes det, at hun kommer til at tilstå forsøg på indsmugling af hash til Vestre Fængsel. Det var nemlig, hvad der blev fundet på hende under en kropsvisitation, selvom hun havde gjort et forsøg på at skjule det godt.

Ifølge Ekstra Bladet fremgår det af sagens retsmødebegæring, at den omtalte episode fandt sted den 12. september 2022. Det er dog først nu, at sagen kommer for retten.

Det lyder, at den 65-årige kvinde skulle have gjort et forsøg på at smugle omkring 50,5 gram hash ind i Vestre Fængsel. For at få det med ind, havde hun naturligvis gjort et forsøg på at skjule det.

Derfor har det også været nødvendigt for fængselsbetjentene at lave en meget grundig kropsvisitation af den pågældende kvinde. Det skyldes nemlig, at hun havde valgt at skjule den store mængde hash i skeden.

Det fremgår ikke af retsmødebegæringen, hvem der stod til at skulle modtage den hash, som kvinden forsøgte at smugle ind i fængslet.

Da der er en klar forventning om, at hun kommer til at tilstå forholdet, er der ikke sat lang tid af til retsmødet. Derimod er der kun blevet sat en halv time af til det.