8 læsere fortæller: Den tarveligste måde, nogen har slået op med mig

Thought Catalog-blogger Koty Neelis indrømmer blankt, at hun selv har prøvet det. At slå op med nogle på en ikke særlig sød måde. Men kun én gang.

Hun har spurgt rundt i sin omgangskreds og forskellige steder på nettet, for at høre nogle historier om forskellige, usle måder, folk har prøvet at blive slået op med.

Se otte af dem her:

1. På en Post-it
Melissa på 24 år gætter på, at hendes kæreste må have set for meget Sex & The City, for han slog rent faktisk op med hende på en post-it. hun havde været sammen med ham i et par måneder, da han efterlod den lille, rektangulære seddel, med teksten:
“Undskyld. Jeg kan ikke det her. Håber, du forstår.”

LÆS OGSÅ: 9 tanker kvinder har, mens de onanerer

2. I supermarkedet
28-årige James gik rundt i et supermarked sammen med sin daværende kæreste og kiggede på julepynt. Helt ud af det blå udbrød hun:
“Ved du hvad? Jeg føler mig ikke lykkelig i vores forhold mere”.
Det ville James umiddelbart gerne have hende til at uddybe, men det ville hun ikke. Hun sagde bare: “Nej, jeg ved, at jeg ikke  er lykkelig. Så vi må hellere slå op?”

3. Super-ego?
Patricia blev ringet op af sin kæreste. Han fortalte hende, at han havde snakket med sin psykolog, som ikke mente, de to skulle komme sammen længere. Og så var det ligesom bare slut.

LÆS OGSÅ: 14 mennesker, der seriøst har brug for en fridag

4. Rumboen
22-årige Kris vidste godt, at alt ikke havde været fryd og gammen mellem hende og kæresten i et stykke tid. Hun troede dog ikke, det var så slemt. Men da hun tog hen for at være sammen med sin kæreste, var det hans rumbo, der åbnede døren. Rumboen gav hende en taske fyldt med de ting, hun havde haft stående ved kæresten. Og så blev hun ellers sendt hjem igen, og har har ikke talt med ekskæresten siden dengang.

5. Skype-kæresten
Efter at have været sammen med sin kæreste i syv måneder, tog 23-årige Lauren på en uges ferie til en anden by, hvor hun besøgte nogle venner.
Hendes kæreste ringede hende op på Skype, hvor han sad ved skærmen sammen med en anden pige. Med ro i stemmet fortalte kæresten Lauren, at kvinden ved siden af ham var en, han var begyndt at se, og at han håbede meget, at hun kunne være glad på hans vegne.
Lauren tror nogle gange stadig, at det hele bare var en dårlig joke.

LÆS OGSÅ: De 7 mest oversete trusler mod et parforhold

6. Foran veninderne
Lindsay havde besøg af nogle veninder, som hun ikke havde set siden hun gik i skole. Hun spurgte sin kæreste, om han ikke ville hænge ud sammen med dem, og det ville han gerne.
Men mens hele flokken sad og spiste middag, sagde Lindsays kæreste pludselig:
“Beklager, piger. Jeg kan bare ikke klare det her mere. Lindsay, jeg har elsket dig så højt. Men jeg føler ikke, at jeg får gjort alle de ting, jeg gerne vil i mit liv, mens jeg er i det her forhold. Undskyld.”
Og så rejste han sig og skred. Og efterlod en flov Lindsay og en måbende venindeflok.

7. Under sex
33-årige Brian indrømmer, at han selv har slået op med en pige på en virkelig tarvelig måde.
- Jeg slog op med min eks, mens vi havde sex, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 10 læsere fortæller: De mest akavede ting jeg har hørt under sex

Brian ved godt, at det lyder forfærdeligt, og han fortryder det inderligt. I hvert fald den dårlige timing. Men han og ekskæresten havde været tæt på at slå op i lang tid, det havde ligesom ligget i luften.
- Midt under sexakten sagde hun pludselig, “hold mig tæt, som skulle du aldrig nogen andre steder hen”. Og så sagde jeg “Okay, nu er det slut”
Brian trak sig derefter ud af pigen, som nu var hans ekskæreste.

8. Facebook
Elsa på 29 blev slået op med over Facebook.
Hun havde datet fyren gennem et stykke tid, men pludelig begyndte han at opføre sig mærkeligt. Han svarede ikke på hendes beskeder, og når han gjorde, var det for at fortælle hende, at han havde travlt.
Til sidst fik Elsa en besked fra ham på Facebook om, at han var begyndt at knalde sin kollega. Så han ville gerne nøjes med at være venner med Elsa.

 

Dagens Gossip