84-kvinde udsat for røveri i Nykøbing Falster

En 84-årig kvinde blev i går udsat for røveri i sin ældrebolig på Kaj Munksvej i Nykøbing Falster. To mænd ringede på døren omkring klokken 18.30, og den ældre kvinde åbnede døren på klem. Hun blev straks skubbet omkuld, hvorefter den ene gerningsmand fastholdt hende liggende på gulvet, mens den anden gennemrodede lejligheden, og fandt en pung med et mindre kontant beløb. Herefter efterlod de den ældre kvinde på gulvet og forsvandt fra lejligheden til fods.
 
Det lykkedes kvinden at råbe om hjælp, hvorefter en forbipasserende tilkaldte politiet. Den 84-årige blev bragt til behandling på skadestuen. Hun har pådraget sig en hudafskrabning og en brækket finger. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
 
Der er kun et sparsomt signalement af de to gerningsmænd, der betegnes som unge mænd i mørkt tøj, og som begge talte dansk. 
 
Politiet er meget interesseret i henvendelser fra personer der i tiden op til klokken 18.30 søndag har bemærket de to personer i området ved ældreboligerne på Kaj Munksvej i Nykøbing F.
 
Henvendelser i sagen modtages på 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip