85-årig nonne voldtaget foran kirke

En 85-årig nonne er udskrevet fra hospitalet og tilbage hos sine søstre, efter hun i fredags blev udsat for en grov voldtægt. Det skriver post-gazette.com.

Den 18-årige Andrew Bullock stødte på nonnen på parkeringspladsen foran en kirke i en forstad til byen Pittsburgh i Pennsylvania fredag formiddag og spurgte, om hun havde brug for en hånd. Hun takkede pænt nej.

Herefter blottede teenageren sine kønsdele for nonnen, der prøvede at slippe væk. Men Andrew Bullock tog kvælertag på hende og slog hende så hårdt i hovedet, at hendes kæbe gik af led. Siden voldtog han hende på parkeringspladsen foran kirken.

Læs også: Moder Theresa fyret: Nonne løj sig til lederstilling

- Det første du ser, når du ser op fra stedet, hvor denne forfærdelige forbrydelse fandt sted, er statuen af Jomfru Maria, der ser ned, siger Dan Couch fra det lokale politi.

Nonnen kunne ikke tale efter overfaldet på grund af den skadede kæbe, men med papir og blyant fik hun fortalt, at hun var blevet voldtaget.

Senere samme dag fandt man frem til Andrew Bullock på baggrund af et fyldestgørende signalement og hans skoaftryk i sneen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hendes orden er dybt oprørte over overfaldet.

- St. Josephs søstre er dybt bedrøvede og sønderknuste over overfaldet på en af vores søstre. Mens vi stadig beder for vores søsters helbredelse, beder vi også for den unge man, der er anholdt for overfaldet, lyder det i en udtalelse fra klosteret.

 

Dagens Gossip