AaB-profil: Et skrækscenarie at Hobro kom foran

AaB blev lillebroren mod Hobro, da de to nordjyske mandskaber mandag aften tørnede sammen på DS Arena i Alka Superligaen.

Hjemmeholdet fra Hobro, som normalt er lillebror til AaB, vandt 1-0 på et mål scoret af Mads Hvilsom i første halvleg.

Kampen var generelt præget af en solid Hobro-defensiv mod en skuffende AaB-offensiv, der aldrig fik spillet sig igennem den blågule mur.

Kantspiller Nicolaj Thomsen ærgrede sig over kampens forløb, og at AaB endnu engang ikke kunne skabe de afgørende chancer mod et hold, der stod dybt.

- Det blev skrækscenariet, at de kom foran og kunne stille sig ned og forsvare. Derefter havde vi utroligt svært ved at skabe noget. Vi har set gang på gang, at når holdene gør det imod os, mangler vi noget for at lirke dem op.

- Det er deres drømmescenario at komme foran tidligt og forsvare den hjem derfra. De var utrolig dygtige til at forsvare sig, og så blev det bare en rigtig træls kamp, siger Nicolaj Thomsen.

AaB-træner Kent Nielsen var skuffet over, at udeholdet aldrig fik ram på de afgørende afleveringer, der kunne sætte Hobro-forsvaret af.

- Vi vidste, vi skulle anstrenge os meget for at vinde, men vi var ikke dygtige nok i de facetter, vi havde snakket om.

- Vi havde skud fra distancen og omstillinger, men vi manglede at køre dem til enden. Det er vigtigt, at man er skarp i sit spil, og der var nogle situationer, hvor vi ikke havde den skarphed, vi kunne have ønsket os, siger Kent Nielsen.

Hobro er nu ét point efter AaB i tabellen og har kun fire point op til tredjepladsen.

- Der er ingen, der havde forestillet sig, at Hobro ville stå med så mange point, som de har i dag. Det er meget imponerende, siger Kent Nielsen.

AaB's næste opgør er hjemme på Nordjyske Arena, hvor Sønderjyske kommer forbi.

/ritzau/

.

Dagens Gossip