AaB vil have stabiliseret resultaterne

AaB kom ned på jorden igen, da holdet fredag tabte til Viborg 0-1 i 10. runde af Alka Superligaen.

I den foregående runde havde det nordjyske flagskib ellers besejret Brøndby med hele 4-1 på hjemmebanen i Aalborg.

Det er et typisk billede på AaB's svingende sæson. Man har ligeledes slået OB 5-1 i egen hule, hvor man så weekenden efter er blevet besejret 4-2 i Parken af FC København.

AaB-spiller Thomas Enevoldsen mener, at man fremover skal have fundet en mere stabil base.

- Til at starte med, så må vi aldrig tabe til for eksempel Viborg. Vi skal have fundet et stabilt udgangspunkt fremover, så vi undgår de her udsving. Resultaterne skal stabiliseres, siger han.

- Når det kommer til motivation, så skal vi være mere professionelle. Vi skal kunne sætte os op til og spille vores bedste både mod Brøndby og mod Viborg, siger spilleren.

I næste runde møder holdet Sønderjyske, som for tiden blander sig i toppen af ligaen. Det bliver en svær opgave, men det er en kamp som alle andre, ifølge Thomas Enevoldsen.

- Det er en kamp som alle andre, og der er tre point på spil, som altid. Hvis ikke vi kan gå til kampen med den indstilling, så er man en dårlig professionel, siger han.

Cheftræner Lars Søndergaard skal møde sin tidligere arbejdsgiver Sønderjyske, og han kunne godt forestille sig, at sønderjyderne spiller kompakt, selvom de er et tophold.

- Det bliver absolut en svær opgave. De kan sagtens finde på at stå lavt og spille på omstillinger, selvom de ligger i toppen af tabellen. Vi kommer på arbejde, siger han.

Søndergaard mener dog ikke, at det er uacceptabelt at spille fantastisk den ene weekend og frygteligt den næste.

- Som træner kan man ikke se så sort og hvidt på tingene. Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med at levere skidt, og vi vil gerne spille godt hver gang, men sådan går det ikke altid, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip