'Årgang 0'-mor levede i smertehelvede i otte år: Nu kommer hun med opråb

Foto: Shutterstock.com

Hun levede med kraftige smerter i hele otte år.

Christina Siguenza, der er kendt efter at have været med i "Årgang 0" som mor til Stephanie, skriver på Instagram, at hun levede med smerter i otte år, som blandt andet betød, at hun var så invalideret, når hun havde menstruation, at hun måtte sygemelde sig fra arbejde. 

Hun valgte for nogle år siden at søge egen læge, hvorefter hun blot stod tilbage med følelsen af at være blevet anset som hypokonder. 

Læs også

Desperate for flere lyttere: Radio Loud skifter navn til 24syv

Christina opfordrer dog alle, der har en mistanke om, at noget ikke er, som det bør være, til at opsøge egen læge: 

Hun måtte bortoperere sin livmoder, som følge af at have erfaret, at hendes mangeårige smerter og ubehag stammede fra tot tætbeslægtede underlivssygdomme, hvilket hun valgte, da hun i forvejen er steril.

"Jeg har så fået nogle komplikationer efter min operation, men jeg skal nok komme mig," skriver hun, dog uden at komme mere ind på, hvilke komplikationer, der er tale om. 

I kølvandet af operationen fik hun at vide, at hun havde haft op til flere sammenvoksninger, som eksempelvis hendes blære, der var "vokset godt sammen" med livmoderen, som forvoldt hende smerter. 

Christinas forundersøgelser, som blandt andet stod på ultralyd, har ikke opfanget ovennævnte, men hun ved godt, at ultralyd ikke viser alt:

"Som fagperson ved jeg godt, at en ultralyd ikke viser alt. Men jeg ville ønske, at jeg havde talt med lægen tidligere og stået ved mine symptomer," fortæller hun til sine mere end 32.000 Instagram-følgere.

Læs også

Janni Pedersen dukker op hos DR