"Årgang 0"-stjerne bekræfter: Har været under kniven

Skrevet af Mathias Busekist

144 uger siden

|

12/08/2021
Foto: Malene Porup/Ritzau Scanpix
Foto: Malene Porup/Ritzau Scanpix
I et opslag på Instagram bliver det afsløret, at "Årgang 0"-stjernen har været under kniven.

Dagens topnyheder

Mathilde Beuschau, som de flest vil kende fra "Årgang 0", fortæller i et opslag på Instagram, at hun har været under kniven. 

"Årgang 0"-baben har nemlig fået lavet nye bryster.

"Jeg har været i indre krig med mig selv om, hvornår jeg skulle fortælle det, og hvordan jeg skulle fortælle det. Det er faktisk mega angstprovokerende en gang i mellem at være en offentlig person," kommer det fra Mathilde i opdateringen, hun har delt med sine knap 64.000 følgere. 

Det er dog flere dage siden, hun var under kniven - helt præcist fredag 6. august. Men hun føler sig umiddelbart stadig meget begejstret, da hun ikke lægger skjul på, at hun er meget glad for resultatet. 

"Jeg er sindssygt glad for resultatet. Og jeg er glad for hele måden det foregik på. Jeg er glad for sygeplejerskene og kirurgen, der var med mig. Det var en fucking fantastisk oplevelse," fortæller hun.

Hun fortæller endvidere, at hun har fået 260 milliliter dråbeformede implantater, som skulle bidrage til et mere naturligt look. 

Men som flere nok har bemærket, så har hun i kølvandet på operationen været knap så aktiv på de sociale medier. Det skyldes den stærke medicin, hun har fået i forbindelse med operationen, hvorfor hun har oplevet, at hun har sovet det meste af tiden. 

"Man er jo dopet på medicin, morfin og alle mulige slags piller fire gange om dagen. Så man sover jo ret meget af tiden," fortæller Mathilde Beuschau.

Hun er dog glad for, at hun endelig har fået løftet sløret for nyheden. 

"Det er dejligt at få lettet det fra mine skuldre at få det sagt til jer. Jeg synes, det er svært at arbejde, og jeg synes, det er svært at lave morgen-stories, når jeg sidder med så stor en hemmelighed. For jeg kan godt lide at være gennemsigtig, og jeg vil gerne fortælle det," siger hun.