'Årgang 0': Viser billede af forslået ansigt efter vold

Foto: TV2

'Årgang 0'-moren har valgt at dele et foto fra en mørk periode i sit liv.

Hun blev landskendt, da hun, sammen med resten af sin familie, valgte at kaste sig ud i et nyt eventyr. De valgte nemlig at medvirke i 'Årgang 0' på TV 2. 

Det var dog ikke alle kortene, som blev lagt på bordet i programmet. Det gælder blandt andet historien om de dystre år, hvor hun var i et voldeligt forhold.

Læs også

Her er de 9 deltagere, der kan vinde X Factor

Christina har dog nu valgt at dele et ærligt foto, der understreger, hvor forfærdeligt det var. 

Det skriver SE og HØR.  

Hun har delt billedet på sin Instagram-profil, hvor man kan se den unge mor med et forslået ansigt. 

Foto: Instagram

"Vi gennemlever alle svære tider fra tid til anden, og når vi har sundet os nok og genfundet styrken, er der plads og overskud til, at tale om det," skriver Christina indledningsvis til billedet, hvorefter hun tilføjer:

"Dette billede er det eneste billede som jeg har hvor jeg er mærket og er fra lige efter, at jeg “slap væk”. Men på trods af det, blev jeg stadig overfaldet."

Hun fortæller ligeså, at hun ikke har mange billeder fra tiden, hvor hun befandt sig i forholdet. Hun valgte dog at tage dette billede, da hun havde samlet styrke nok til, at hun turde tage det. 

Christina mener dog også, at hun på billedet kan fornemme - trods volden - hun blev udsat for i forholdet - en styrke i hendes blik.

"Det er den styrke jeg ser og som stille voksede i mig, og som mit sind har balanceret med indtil den var så stærk, at den gjorde, at jeg kunne komme videre. Den proces med balance jeg skriver om, har jeg stadig i mig og vil aldrig forsvinde. Men det har jeg accepteret for længst. Men styrken er så stærk nu, at jeg snart er klar," skriver ”Årgang 0”-moderen.

Det endte dog heldigvis med, at hun fandt styrken og modet til sidst.

Læs også

Derfor bor Nikolaj Coster-Waldau i Lyngby og ikke Hollywood

 

 

 

Dagens Gossip