'Årgang 20'-par deler ulykkelig nyhed: Drømmen blev desværre brast

Skrevet af Nicolai Busekist

115 uger siden

|

05/03/2022
Maria, Daniel og Louie er en af de nye familier i Årgang 20. Foto: Daniel Hjorth/TV 2.
Maria, Daniel og Louie er en af de nye familier i Årgang 20. Foto: Daniel Hjorth/TV 2.
Parret, der er kendt for TV 2-serien 'Årgang 20', har delt den ulykkelige nyhed om, at de har fået en ufrivillig abort.

Dagens topnyheder

Daniel Brask-Andersen og Maria Mainz, der er kendt som et af de par, der deltager i TV 2-serien 'Årgang 20', har delt en ulykkelig nyhed.

I et opslag på Instagram afslører Maria Mainz, at hun og kæresten havde set frem til, at deres lille søn Louie skulle blive storebror.

Desværre endte det med, at parret ikke fik deres drøm om dette oplyst. I opslaget på Instagram fortæller Maria Mainz nemlig den ulykkelig nyhed, at det endte ud i en ufrivillig abort.

"Lige som vi skulle til at dele den bedste nyhed med jer, så blev drømmen desværre brast. Vi stod med flere positive graviditetstests, men det endte desværre ud i en ufrivillig abort," skriver hun på Instagram.

I opslaget skriver hun også, at det er kommet som et stort chok for hende, men også for kæresten Daniel Brask-Andersen, da de begge havde set frem til at udvide familien med endnu et barn.

"Det er så surrealistisk og forfærdeligt, og et kæmpe chok for os begge to - hold op hvor havde vi glædet os til, at bringe endnu et kærlighedsbarn ind i familien," skriver hun.

Ydermere åbner hun også op om, at den ufrivillige abort har ført til, at hun har fået en frygt for, at det kan ske igen. Af denne grund har de ikke planer om at forsøge at blive gravide i den kommende fremtid, lyder det.

"Og frygten for, at det vil ske igen, er næsten ikke til at holde ud. Så derfor går der også lige lidt, før vi prøver igen," skriver Maria Mainz.

Foto: Instagram

Til slut skriver hun, at hun desværre ikke har det samme overskud, som hun plejer at have, hvorfor der kommer til at være længere svartid, hvis man skriver til hende.