Agger får aftale i Brøndby frem til 2016

Daniel Agger vender tilbage til Brøndby.

Den 29-årige landsholdsanfører har indgået en toårig aftale med Brøndby, som han forlod i 2006 til fordel for den engelske Premier League-klub Liverpool.

Superligaklubben har længe tilkendegivet, at man var interesseret i at hente Agger tilbage i folden.

Agger var i sidste sæson inde og ude af Liverpools start-ellever, og da klubben tidligere på sommeren forstærkede sig med midtstopperen Dejan Lovren, opstod der spekulationer omkring danskerens fremtid i klubben.

- Muligheden for at vende hjem til Brøndby opstod, og på dette tidspunkt i min karriere føltes det som den rigtige beslutning, siger Daniel Agger til Liverpools hjemmeside.

Liverpool-manager Brendan Rodgers, der i sidste sæson gjorde Agger til viceanfører, takker danskeren for hans indsats i klubben.

- Vi har diskuteret Daniels fremtid sammen med ham, og jeg ved, at han er nået frem til denne beslutning efter at have gransket dybt i sig selv.

- Vi varmede op til en kamp mod Brøndby forud for sæsonen, og vi så, hvor højt han bliver værdsat, og jeg forstår godt, at han gerne vil tilbage, siger Rodgers.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip