Aldrig set før: Stormester melder ud om store ændringer

Skrevet af Kamille Isaksen

24/01/2024
Foto: TV 2 / Henrik Ohsten
Foto: TV 2 / Henrik Ohsten
Når specialudgaven af programmet ruller på skærmen, vil der især være en ting, som ikke er, som det plejer at være.

Dagens topnyheder

I den nye sæson af TV 2 programmet “Stormester - en chance til” har Lasse Rimmer endnu engang inviteret 5 kendte danskere over til et show, hvor de gang på gang bliver stillet over for sjove udfordringer, som de skal løse, mens danskerne sidder og kigger med. 

Siden programmets debut i 2018, har "Stormester" været en kilde til underholdning for mange danskere, og nu får tidligere deltagere en unik mulighed for at revanchere sig i en særlig udgave kaldet "Stormester – en chance til".

Det skriver Billed-Bladet.

TV 2 har endnu ikke afsløret præcis hvornår den nye sæson vil blive vist, men ifølge kanalen, kan seerne forvente de nye afsnit i marts. Det, der adskiller denne sæson fra de foregående, er dens unikke sammensætning af deltagere og et opfrisket format. Fem tidligere deltagere, som tidligere har scoret lavt i konkurrencen, får en ny chance til at bevise deres værd. Disse omfatter Jacob Tårnhøj, Linda P, Thomas Warberg, Eva Jin og Sofie Jo Kaufmanas.

Interessant nok bryder denne sæson med den traditionelle kønsfordeling, som tidligere har været tre mænd og to kvinder. Denne gang er kvinderne nemlig i flertal, hvilket bidrager til en ny dimension i konkurrencen. Deltagerne, som alle tidligere har oplevet nederlag i programmet, får nu en unik chance for at gøre op for tidligere fejltrin og måske endda vinde titlen som Stormester.

Nedenfor kan du se Stormesters opslag på Instagram, hvor de annoncerer, at billetterne til showet nu er til salg: