Alene i Vildmarken: Pludselig gik teltet i brand

Venneparret Nicklas og Emil. Foto: United

Nicklas og Emil er deltagere i 'Alene i vildmarken', og de oplevede noget, som de nok sent vil glemme.

Emil Fammé Hansen og Nicklas Flenø Mikaelsen drømmer om at gå hele vejen i 'Alene i Vildmarken'. Deres drøm var dog bogstavelig talt ved at gå op i røg i torsdagens afsnit.

"Ej, det brænder nu!"

"Ja, nu går der fuldstændig ild i det!"

Læs også

Topløs kvinde nedlagt af politihest

Det var ordene, der kom fra duoen, da deres tipi, der havde en indbygget stenovn, stod i flammer. Emil og Nicklas havde ellers fået deres tipi opstillet på rekordtid, ligesom de fik bygget to senge og konstrueret ovnen.

Det skriver DR.

De havde en fornemelse af, at det hele gik som smurt. Det endte dog med, at piben fik en anden lyd, da deres tipi var ved at futte af. 

Vildmarksduoen var meget chokeret. De var nødt til at handle hurtigt, da de ellers ville vinke farvel til deres tag over hovedet, ligesom også overlevelsesudstyret ville gå tabt. 

Men hvordan skete det? 

Emil og Nicklas havde brugt vådt tørv, da de skulle tætne skorstenen. Men det tog ikke mere end et par timer, hvor det havde været i tæt kontakt med ovnen, før det var blevet meget tørt. 

"Tørven begyndte at ryge, men vi tænkte: "Det er klart, det ryger lidt, når vandet fordamper," fortæller Nicklas.

Når de ser tilbage på det, så kan de godt se, at alarmklokken burde have ringet. Emil og Nicklas forholdt sig meget rolige, men der gik ikke længe, før deres presenning begyndte at smelte, hvorefter der stod flammer op fra ovnen. 

Og her begyndte de at gå i panik.

"Vi gik i panik. Presenningen måtte bare ikke begynde at brænde. Hvis ilden først fik fat i den, ville det gå stærkt," siger Nicklas.

Det lykkedes dog Emil og Nicklas at få bugt med flammerne. De fik viftet gløderne væk, hvorefter de fandt ud af, at de stadig have lidt vand tilbage i kedelen, som de kunne bruge. 

De slap med skrækken og et par huller i presenningen. 

Læs også

Kvinde gør ubehageligt fund på hotellets badeværelse

 

Dagens Gossip