Topløs kvinde nedlagt af politihest

Foto: Twitter

En topløs kvinde blev i forbindelse med en demonstration mod lockdown nedlagt af en politihest.

Vilde scener udfoldede sig i går i den belgiske hovedstad Bruxelles, hvor en aprilsnar gik helt galt.

Det skriver News.com.au.

Læs også

Kvinde gør ubehageligt fund på hotellets badeværelse

Tusindvis af mennesker kolliderede med politiet i en park, hvor de havde samlet sig, fordi de troede, at der ville blive afholdt en stor koncert, til trods for coronarestriktionerne. 

Deltagerne var blevet fortalt, at der ville blive afholdt en koncert med mindst otte scener og et sort antal DJ's. Da de dukkede op, var der dog hverken koncerter, scener eller DJ's. I stedet blev de mødt af hårdhændet politiet. 

Særligt én video er gået viralt. Denne foruroligende video viser en ung kvinde, der tilsyneladende er ved at tage sit tøj af, da en række politiheste kommer løbende mod hende og nedlægger hende med stor kraft.

Flere omkringstående skynder sig at komme hende til undsætning, men politiet stoppede ikke selv op for at yde assistance. 

På andre billeder ser man en politibetjents ansigt, der er dækket af blod, mens han holder en demonstrant i jorden. 

Den store menneskemængde besluttede at vende sig mod politiet, fortæller journalister, der var vidner til de voldsomme scener. 

Flere af de tilstedeværende personer begyndte at kaste diverse former for kasteskyts mod politiet, der til sidst havde brug for hjælp fra vandkanoner, for at få styr på mængden af mennesker i Bois de Cambre-parken i den sydlige del af den belgiske hovedstad.

Efterfølgende har det belgiske politi meddelt, at tre betjente blev såret under episoden. En af dem blev kørt på hospitalet. Desuden blev fire personer arresteret, ifølge politiet, men flere medier har dog rapporteret, at mængden af anholdelser var betydeligt højere.

Politiet, der var iført beskyttelsesudstyr, bevægede sig frem i én række, for at bringe orden på menneskemængden, der bestemt ikke overholdt de gældende coronaregler. Belgien har blandt andet sat deres forsamlingsforbud til fire personer. 

Læs også

Dansk stjerne tog røven på sine fans med kæmpe aprilsnar

Myndighederne i Bruxelles udsendte onsdag en advarsel om, at den 'fest', der var blevet arrangeret på de sociale medier, var ulovlig, og at dem, der havde arrangeret den kunne retsforfølges. 

 

Dagens Gossip