Anders og Torben overrasker: Nu springer de ud

Skrevet af Julie Møller

12/01/2021
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
De springer ud som fotomodeller.

Dagens topnyheder

De bor sammen, gør alt sammen og går altid klædt ens. Anders og Torben Petersen er enæggede tvillinger fra Holstebro, og TV 2 har igennem syv sæsoner fulgt med på sidelinjen.

I den seneste sæson runder Anders og Torben et skarpt hjørne. De bliver nemlig 50 år, og skal holde fælles 100-års fødselsdag. Det betyder også, at det er tid til at kaste sig ud i nye projekter.

I andet afsnit i den nye sæson afsløres det blandt andet, at Anders og Torben er begyndt at træne, og derudover har de fået briller. Sidstnævnte har også kastet en anden sidegevinst af sig. Tvillingerne er nemlig blevet fotomodeller. 

‘To for én pris

En optiker i Holstebro, har spurgt Anders og Torben, om de vil lægge ansigt til en ny kampagne for briller. Den har det meget passende slogan ‘To for én pris’. Det takker de ja til, og det betyder altså, at de to også springer ud som fotomodeller. Tvillingerne interesserer sig for fotografi, og da der opstår udfordringer under fotooptagelserne, så er de klar med gode råd og vejledning.

Det er ikke kun ‘fotomodel’, de to nu kan skrive på CV’et. De er også blevet rappere. Det afslører tvillingerne også i det seneste afsnit.

 Det kan ses i aften kl. 20.00 på TV 2 eller allerede nu på TV 2 Play.