Andrea Elisabeth Rudolph på rigshospitalet: Dagens kemo gik godt

Her ses Andrea Elisabeth Rudolph sammen med sin mand Claus Møller Jacobsen. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix.

Andrea Elisabeth Rudolph, der er blevet ramt af brystkræft, fortæller om kemoterapien, hun modtager i denne forbindelse.

Andrea Elisabeth Rudolph meddelte 24. februar, at hun var blevet ramt af brystkræft, hvorfor hun i denne forbindelse vil skue ned for sit arbejde i kosmetikvirksomheden Rudolph Care i det næste halve til hele år. 

Rudolph Care blev stiftet af Andrea Elisabeth Rudolph i 2006 i kølvandet på deltagelsen i en anti-kemikampagne for Greenpeace.

Andrea var dengang gravid, og hun, sammen med syv andre testpersoner, blev testet for skadelige stoffer. Hun var den, der havde flest kemikalier i blodet, hvorefter hun fik idéen til at skabe svanemærket og økocertificeret skønhedsprodukter, der var fri for sundhedsskadelige ingredienser.

Læs også

Mette Frederiksen skal ikke for en rigsretssag

Andrea Elisabeth Rudolph har i et tidligere opslag på Instagram skrevet, at selvom hun trækker sig i den kommende tid, har hun stadig stor tiltro til, at Rudolph Care fortsætter udviklingen. 

"Hos Rudolph Care fortsætter alle aktiviteter fuldt ud dedikeret med mig på sidelinjen – det har teamet gjort før, og det kan de sagtens gøre igen. Jeg håber, at min familie og jeg kan opretholde så normal en hverdag som muligt. Derfor betyder det meget for mig, at folk omkring os opfører sig, helt som de plejer," skrev hun i et opslag på Instagram.

Hun bruger såmænd også Instagram til at vise, hvad hun oplever i forbindelse med sit behandlingsforløb, herunder nogle af de kemoterapeutiske midler, der bliver taget i brug for at undgå at skade nervecellerne, hvortil man bruger frosne sokker og handsker. 

Hun har blandt andet delt et opslag på mediet, hvor hun fortæller om dagens behandlingsforløb, herunder nogle af de kemoterapeutiske midler, der bliver taget i brug for at undgå at skade nervecellerne, hvortil man bruger frosne sokker og handsker. 

 

"Først fik jeg to forskellige antistoffer der løb ind over et par timer og nu er kemoen også overstået for i dag. Under denne slags kemo skal jeg have is handsker og is sko på hver gang for at køle tæer og fingre ned. De er helt sindssygt kolde og skal sidde på 1 time og bliver ovenikøbet skiftet ud med ny frisk fra frost undervejs," skriver hun blandt andet i sit opslag på Instagram. 

Hun fortæller dog efterfølgende, at det lykkedes at lukke øjnene. 

"Det lykkedes mig at lukke øjnene og meditere mig væk og ind i mig selv. Man skal have dem på for at sænke risikoen for de føle forstyrrelser mange oplever i forbindelse med denne kemo," skriver hun. 

Andrea Elisabeth Rudolph skriver slutteligt, at forløbet heldigvis gik godt. 

"Dagens kemo gik godt. Jeg ligger til observation i små 10 minutter endnu, derefter må jeg gå. Jeg har heldigvis ikke oplevet en allergisk reaktion som flere desværre også oplever," skriver Andrea Elisabeth Rudolph på Instagram.

Læs også

Solgte sine Pokémon-kort for at redde sin hund: Så modtog han en pakke fra Pokémon

 

Dagens Gossip