Solgte sine Pokémon-kort for at redde sin hund: Så modtog han en pakke fra Pokémon

Foto: Privat

Drengen solgte sin samling af Pokémon-kort for at redde sin hunds liv, hvilket han nu modtager stor anerkendelse samt en belønning for.

Bryson Kliemann fra Lebanon, Virginia, har trukket mange overskrifter i medierne for sin uselviske handling ved at sælge sin samling af Pokémon-kort. 

Dette gjorde han, fordi han ville redde sin hunds liv, der var blevet ramt af en meget smitsom hundevirus, der er kendt som Parvo.

Læs også

Forhøjet smitte: Ny bydel lukker ned

Brysons mor, Kimbrely Woodruff, kørte hunden til Southwest Virginia Veterinary Services. Hun fik at vide, at behandlingen ville komme til at koste omkring 4.000 kroner.

Foto: Kimberly Woodruff / Facebook

Den blot 8-årige Bryson Kliemann fortalte historien, da han snakkede med Local 12 News: 

"Jeg blev trist, fordi min bror og søster typisk leger sammen. Jeg har ikke nogen at lege med, så jeg plejer at lege med Bruce (hunden, red.)." 

Kimberly delte et billede af Bryson, der havde sat sig ud til vejen for at sælge sine Pokémon-kort, fordi hun ville sprede ordet. Hun valgte ligeså at oprette en GoFundMe-side, hvor målet var sat til 4.900 kroner. 

Det kan roligt siges, at Kimberly lykkedes med at sprede ordet, da GoFundMe-siden hurtigt overskred målet - og endda mere til. GoFundMe-indsamlingen havde nemlig indsamlet omkring 30.000 kroner.

Foto: GoFundMe

"Jeg blev så glad, fordi jeg virkelig håbede, at han ville komme hjem," siger Bryson. 

Efter en uge med behandlinger, blev Bruce genfornet med sine ejere, hvortil Kimberly fortæller, at Bruce stadig har flere vaccine-aftaler, der skal klares, men at "han har det godt, måske endda fantastisk".

Familien modtog dog flere gode nyheder. 

Der var nemlig flere Pokémon-medarbejdere fra Washington, der faldt over historien. De besluttede sig for gengælde hans generøsitet, fordi de ønskede at vise Bryson, hvor stor en indflydelse, han har haft ved at sælge sin samling af kort. 

De besluttede sig for at sende Bryson en pakke, hvori han fandt en pakke sjældne Pokémon-kort, der er meget svære at finde i butikkerne, hvortil de havde skrevet et brev: 

"Vi blev så inspireret af din historie om at sælge dine kort, for at din hund kunne få det bedre. Vi har sendt dig nogle kort, der kan hjælpe dig med at erstatte dem, du måtte sælge." 

Bryson var overlykkelig med nyheden og var stolt af sig selv for den rolle, han havde spillet i at sin hund fik det bedre. 

Familien valgte slutteligt at bruge de overskydende penge fra GoFundMe-siden til at betale medicinske udgifer fra andre syge dyr i Virginia.

Læs også

Racistiske kvinder overfuser kærestepar: Kys ikke foran børnene

 

Dagens Gossip