Astrid Krag vil slå Venstre i dans

Det er populært at være med i Vild med dans - også for politikere. I 2010 var det Venstres Kristian Jensen, der havde sagt ja til at vise sine evner frem på dansegulvet i det store tv-show, mens Venstre-kvinden Pia Allerslev iførte sig de store danseskrud i 2011. Dog var det uden den store succes for nogen af parterne, der begge kun endte på en 8.-plads i konkurrencen.

I år har den tidligere sundhedsminister Astrid Krag sagt ja til at deltage, og socialdemokraten håber, at hun kan slå sine blå fjender.

- Det ville være skægt at komme længere end de to venstrefolk, men jeg bliver nødt til at se mig selv danse, inden jeg siger noget, siger 31-årige Astrid Krag.

Allerede i tredje sæson af dansekonkurrencen var der dog en snært af Venstre med i programmet, da den daværende statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen var med. Men Astrid Krag føler ikke, at de to kan sammenlignes med hinanden.

- Nu er vi heldigvis meget forskellige. Både aldersmæssigt og i forhold til vores baggrunde. Så jeg tror ikke, at vi har meget til fælles. Men det får vi at se, siger den tidligere SF'er.

En ting har de to kvinder dog tilfælles - nemlig deres dansepartner Thomas Evers Poulsen. Efter at have arbejdet tæt sammen med både Anne-Mette Rasmussen og Astrid Krag, kan han dog godt nævne flere træk, der går igen hos de to kvinder.

- "Bounce" i knæene og mange halballer er faktisk et stort fællestræk hos de to. De er begge fra Jylland, hvor man går til halballer, inden man er gammel nok til at gå på diskotek, siger den rutinerede danser.

Vild med dans har premiere fredag den 12. september kl. 20.00 på TV2.

Newspaq

 

Dagens Gossip