Atletico afviser kendskab til transferforbud

Både Real Madrid og Atlético Madrid afviser rygter om, at de står overfor et transferforbud for fodboldforbundet Fifa.

Spanske medier lagde ellers sent tirsdag aften op til et chok i spansk fodbold.

Med en radiostation som første kilde, mente medierne at vide, at Fifa har givet Real Madrid og Atlético Madrid det samme forbud mod at købe spillere, som forbundet tidligere har givet FC Barcelona.

Det benægter begge klubber onsdag, omend de i januar bekræftede, at Fifa havde bedt om information om en lang række spillere.

- Informationerne er fuldstændigt forkerte, hvilket også bekræftes af, at det spanske fodboldforbund har afvist overfor flere medier, at Real Madrid skulle være involveret i nogen som helst former for uregelmæssigheder i forhold til at skrive kontrakter med mindreårige, siger Real Madrid i en pressemeddelelse.

- Real Madrid fastholder, at klubben altid har handlet i overensstemmelse med Fifas regler i denne sag. Ganske som klubben også forklarede i en meddelelse den 26 januar, skriver klubben.

En talsmand fra Atlético Madrid er helt på linje med den konkurrerende Madrid-klub. Talsmanden afviser, at de regerende spanske mestre skulle have modtaget besked om et forbud.

- Vi har ingen information om det. Vi har til enhver tid samarbejdet med Fifa om undersøgelsen, siger talsmanden til nyhedsbureauet Reuters.

- Vi er sikre på, at vi har optrådt korrekt. For alle licenser er først kørt igennem efter, at de er blevet godkendt af det madrilenske fodboldforbund og det spanske fodboldforbund, siger talsmanden videre.

De spanske medier har rapporteret, at Fifa mener, at de to klubber har forbrudt sig mod reglerne i forhold til køb og salg af spillere under 18 år. Den samme regel som sidste år gav Barcelona forbud mod at handle spillere i de næste to transfervinduer.

Barcelona kan således ikke handle med spillere før januars transfervindue til næste år.

Real Madrid har ikke svaret på en henvendelse fra Reuters. Fifa svarer til gengæld, at forbundet ikke har kommentarer.

- Vi kan ikke kommentere sager, som stadig er i gang. Ingen yderligere kommentarer vil komme ud på nuværende tidspunkt, forklarer en talsperson fra Fifa til Reuters.

/ritzau/

 

Dagens Gossip