Bagedyst-deltager bliver udskammet: “Folk går helt amok”

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i 'Den store bagedyst'. Her ses hun med Micki Cheng, Pernille Stigsgaard Morthensen og Liv Martine Hansen. Foto: DR

Det er billeder på Instagram, der har fået folk til at gå i selvsving.

Over 100.000 følger med på Instagram, når den tidligere Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen deler ud af livet som iværksætter og mor. Selvom der er rigtig mange søde kommentarer fra trofaste følgere, så har den 33-årige mor til to også oplevet bagsiden af medaljen.

Det fortæller hun til magasinet Vores børn. 

Læs også

Tjek din e-boks: Vigtigt brev på vej til 57.000 danskere

Det er især mor-rollen, som en del brugere på Instagram har en holdning til. 

“Min søn blev fire år i juni og bruger stadig sut. Han har sin sut lidt ekstra nogle dage grundet min skilsmisse,” forklarer hun.

I 2019 blev hun skilt fra Marck Topgaard, som hun har børnene Karla og Albert med. Hun uddyber, hvordan sutten har været en tryghed for sønnen Albert, og derfor har hun og eksmanden været “large med at give ham den.” Men det er ikke faldet i god jord hos ‘mor-politiet’ på Instagram.

“Folk gik fuldstændig amok og skrev, om jeg dog ikke tænkte på hans tænder, og at han ville være charmerende uden sut. Flere gange kammede det over, hvor jeg måtte skrive: Morpoliti, nu holder I op,” fortæller hun ærligt.  

Det er svært

Ditte Julie Jensen deler ud af sit liv på Instagram, og hun lægger ikke skjul på, at livet som mor kan være svært. Selvom hun tror på egne evner, så rammer det, når hun får at vide, at hun ikke en god mor.

"Selvom jeg ved, at jeg er en god mor, så bliver jeg alligevel slået ud af kurs, når jeg får den slags kommentarer. Jeg kæmper jo for at gøre det så godt som muligt.”

Det var tilbage i 2015, at hun deltog i ‘Den store bagedyst.' Alligevel er kager stadigvæk omdrejningspunktet for Ditte Julie Jensens karriere. I dag lever hun blandt andet af skrive kogebøger, og en af de seneste på cv’et er ‘Bageeventyr’ som er en bagebog, der inviterer børn og begyndere med i kagekøkkenet. 

Læs også

Nu kommer Netto med besked til alle kunder

 

 

 

 

Dagens Gossip