Nu kommer Netto med besked til alle kunder

Foto: Shutterstock.com

Direktøren kommer med vigtig besked på Twitter.

I dag træder nye corona-restriktioner i kraft. Det betyder blandt andet, at man nu skal bære mundbind i supermarkederne landet over. Beskeden blev sendt ud til danskerne i fredags, hvor statsministeren talte på et pressemøde og forklarede, at kravet om mundbind udvides til alle indendørs steder med offentlig adgang.

Læs også

Corona-situationen forværres: Mette Frederiksen indkalder til møde

Derfor skal man nu iføre sig mundbind, inden man træder ind i Netto, Rema 1000, Kvickly eller et af de andre supermarkeder, der er rundt om i Danmark. På Twitter er Michael Løve, der er direktør i Netto Group, klar til at bakke op om tiltagene, og det håber han også, at kunderne er.

“Fra idag skal alle have mundbind på, når de handler. Vi er nok alle lidt møre af Corona tiltag, men udviklingen går det gale vej lige nu,” skriver han og fortsætter:

“Håber alle vil bakke godt op, så vi kan få lempet på kravene igen d. 2. januar.”

Kravet om mundbind er indtil videre gældende til den 2. januar, og det betyder altså, at kunderne resten af 2020 skal huske mundbind eller visir, når de træder indenfor i et supermarked.

Bruger altenativ model

Det er ikke kun Michael Løve, der husker kunderne på at bære mundbind. Hos Sydjyllands Politi har de også gjort en indsats. I går skrev vi om, hvordan politihunden Asfrid skal være med til at gøre opmærksom på restriktionerne. 

“Asfrid ved, at i morgen udvides kravet om mundbind eller visir til detailhandel, uddannelses-, kultur- og fritidsinstitutioner. Foruden selvfølgelig i offentlig transport med videre. Men hvordan er det, det mundbind skal sidde? Hun træner i som altid at gøre det rigtigt,” sådan skrev Sydjyllands Politi i et tweet i går. 

På de seks billeder kan man se den lydige politihund med mundbind på, men det er altså ikke på alle billederne, at hunden har fået mundbindet helt korrekt på, som du kan se herunde.

 

Læs også

Bruger alternativ model: Asfrid skal huske danskerne på mundbind

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip