Begejstret Silas Holst deler kæmpe nyhed: "I dag må det siges højt"

Skrevet af Sarah S

46 uger siden

|

29/06/2023
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Dagens topnyheder

Det er en meget glad Silas Holst, som deler en stor nyhed på sin Instagram-profil. 

Han fortæller, at han for noget tid siden nævnte på sin profil, at han havde vilde nyheder som var gået i opfyldelse. Men hans 137.000 følgere har måtte vente i spænding.

Nu er ventetiden dog forbi, og han kan nu løfte sløret for, hvad de store nyheder er.

"For noget tid siden lavede jeg et opslag om vilde nyheder, der var gået i opfyldelse. I dag må det siges højt!! Jeg er blevet spurgt, om jeg vil spille med i Cirkusrevyen 2024 - øhhhh, JA TAK!! KÆMPE JA TAK!!! Er flyvende!!!! Og glæder mig helt sindssygt!!," lyder det fra Silas Holst der er fuld af begejstring. 

I Cirkusrevyen skal han spille sammen med Niels Ellegaard, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Olsen og Merete Mærkedahl.

Cirkusrvyen er Danmarks største revy, og ligger i forlystelsesparken 'Dyrehavsbakken' (også kendt som Bakken, red.). Blandt andet er Ulf Pilgaard, Lisberht Dahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard blandt de mangeårige medvirkende i Cirkusrevyen. 

Nyt kapitel

Det er ikke længe siden, at den populære danser kunne fortælle, at et nyt kapitel venter for familien.

Silas Holst er far til børnene Maggie My og Bob Jones, som han har med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf.

Maggie My har for længst sagt farvel til børnehaven og går nu i skole. Men nu er det blevet sønnens tur, til at tage afsked med børnehaven. Og i den forbindelse har Silas hyldet pædagogerne for deres indsats i børnehaven.

"Et stk stor dreng er færdig i børnehaven!!! Nu er børnehave et overstået kapitel for vores børn, og det er med en tåre i øjnene, at man skulle kramme de dejlige og dygtigste pædagoger farvel - TAK til jer for alt I har givet vores børn!!! Bedre børnehave og team skal man lede længe efter!! I er guld værd!! Nu ferie og så skoleliv!," lyder det fra Silas Holst, der har delt et billede af sønnen på Instagram.