Bilka lukker alle butikker 5. juni

Skrevet af Nicolai Busekist

04/06/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Søndag d. 5. juni lukkes af Bilka-forretninger landet over.

Dagens topnyheder

Havde du i sinde at lægge vejen forbi en Bilka-forretning søndag d. 5. juni? I så fald kommer du i hvert fald til at køre forgæves.

Det gør du, for der er nemlig ingen af dem, der har åbent. Derimod bliver de alle holdt lukket på denne dato.

Årsagen til, at du ikke får mulighed for at klare dine indkøb i en Bilka-forretning er, at Salling Group, der også ejer kæderne Føtex og Netto, holder en stor festival i Århus for alle deres medarbejdere.

I og med, at deres ansatte skal deltage i den store festival, bliver deres butikker holdt lukket. Heldigvis er det kun for en enkelt dag, hvorfor du snart igen vil kunne klare dine indkøb i Bilka.

I alt er der inviteret 40.000 medarbejdere med til festivalen, som er landets største firmafest og har fået navnet 'allin22'.

Festivalen bliver afholdt, fordi Salling Group ønsker at hylde deres ansattes flotte indsats under pandemien, hvilket kommer til at foregå på udendørsarealerne ved deres hovedkontor i Årslev ved Aarhus.

"Vi fejrer den helt særlige indsats under corona med et brag af en fest for alle medarbejdere. Det er deres fortjeneste, at vi kom godt igennem epidemien, sikrede forsyningssikkerheden og skabte gode og trygge indkøbsoplevelser for kunderne. Til allin22 får alle kolleger mulighed for at opleve, hvilket fællesskab de og vi er en del af," lyder det fra Per Bank, adm. direktør i Salling Group.

For at sikre, at der er så mange medarbejdere som muligt, der kan være med, har Salling Group valgt at afholde allin22 på søndag d. 5. juni, som er pinsedag. Dagen derpå er derfor anden pinsedag, hvor en stor del af Salling Groups butikker holder lukket.

Det er ikke første gang, at Salling Group holder denne store fest. Også i 2019 gjorde de det, hvor de med 350 busser hentede ca. 20.000 medarbejdere til Årslev, hvor der blev holdt en stor fest.

I år er de deltagende medarbejdere så heldige, at de får mulighed for at opleve nogle af landets største artister, hvilket omfatter Andreas Odbjerg, Tobias Rahim, Kesi, The Minds of 99 og flere andre.