Billede viser: Livstegn fra Christian Eriksen

Foto: Shutterstock

Christian Eriksen blev båret ud fra Parken, efter at være kollapset på banen. Et nyt billede på de sociale medier viser, at han var ved bevidsthed, da han blev båret ud.

OPDATERING: Det Europæiske Fodboldforbund, UEFA, oplyser, at Christian Eriksens tilstand er stabil.

29-årige Christian Eriksen kollapsede pludselig under kampen mod Finland i Parken.

Læs også

Danmarks landskamp afbrudt: Christian Eriksen har fået hjertestop

Kort tid efter fik han hjertemassage på banen, mens hans holdkammerater omringede ham, for at skærme. Det var tydeligt at se på spillerne, at de var meget påvirkede af situationen. De fleste havde tårer i øjnene. 

Han blev båret af banen afskærmet af hvide klæder med sundhedspersonale omkring sig. Senere forlod han Parken i en ambulance uden udrykning, men da ambulance kort efter ankom ved Rigshospitalet, var det med udrykning. 

Et billede af Christian Eriksen er begyndt at florere på de sociale medier, hvor man kan se, at den danske fodboldspiller er ved bevidsthed. Billedet ser du herunder, men vær opmærksom på, at Dagens.dk ikke kan bekræfte ægtheden af billedet.

Derudover har en fotograf fra det internationale billedbureau Reuters forklaret, at han så Christian Eriksen løfte sin arm, da han blev båret ud fra banen. Der er endnu intet officielt meldt ud om hans tilstand. 

Landsholdsstjernen ankom for 15 minutter siden til Rigshospitalets akutmodtagelse. 

For kort tid siden blev det over højttaleren i Parken fortalt, at Eriksen er blevet bragt til hospitalet, og at kampen er udsat indtil videre. Desuden blev det meldt ud, at der kommer en opdatering kl. 19:45. 

 

Dagens Gossip