Blev spyttet på og drillet pga. sit røde hår: I dag lever hun af sit udseende

02/06/2023 13:28

Henrik R

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Jessica arbejder i dag som model og lever af sit udseende, men sådan har det ikke altid været.

Mest læste i dag

Da 26-årige Jessica Gagen gik i folkeskole havde hun - ligesom hun har i dag - rødt hår og bar briller. 

Det var en stor del af årsagen til, at hun oplevede mange år med voldsom mobning, som blandt andet betød, at hun blev drillet, spyttet på og endda engang blev brændt på grund af sin hårfarve.

"Jeg blev slået, spyttet på og fik ting kastet i hovedet ganske mange gange, men det værste var dengang, en pige brændte mig, fordi jeg havde rødt hår," har hun således forklaret i et interview med Mirror, hvor hun også har fortalt, at hun havde svært ved at få venner.

Sådan så Jessica ud, da hun var yngre / Foto: Privat

"I 7. klasse plejede jeg at spise min frokost på skolens toiletter, for når jeg prøvede at sidde sammen med nogen af de andre piger, rejste de sig op og gik," har hun forklaret. 

Efter folkeskolen begyndte den unge brite at få mere selvtillid, og som 18 årig viste hun sine mobbere, at de tog fejl, da hun underskrev en modelkontrakt og gik catwalks over hele verden.

Det fik selvtilliden til at stige gevaldigt, og siden da er det kun gået fremad.

Foto: Instagram

Den nu 26-årige model var sidste år lige ved at vinde titlen som 'Miss England', da hun blev nummer to, og hendes næste mål er at vinde titlen som 'Miss World' og dermed blive den første rødhårede vinder af konkurrencen nogensinde.

Sådan ser Jessica ud i dag / Foto: Instagram

"Der har endnu ikke været en rødhåret, der har vundet titlen før. Sidste år blev jeg nummer to i Miss England. Lige nu er jeg i semifinalen i Miss England," har Jessica udtalt.