Overvægtig kvinde bliver forfærdet, da hun ser på et billede af sig selv: Så ændrer alt sig for hende

02/06/2023 10:01

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Abbey Lewis, 26, følte sig forfærdelig, endda "væmmet", da hun så et billede af sig selv. I dag er den walisiske kvinde fra Pontypridd klar: "Billedet ændrede alt for mig."

Mest læste i dag

"Jeg havde det forfærdeligt, da billedet blev taget," sagde hun til Mirror i et eksklusivt interview i denne uge. Den 16. november 2020 begyndte den 130 kilo tunge kvinde sin vægttabsrejse.

Abbey havde været overvægtig siden hun var barn, og det medførte, at hun blev mobbet for sin vægt som barn.

Da hun kiggede tilbage på billeder fra den tid, blev hun forfærdet over hvordan hun så ud, og besluttede sig for at ændre det.

Til sidst ændrede Lewis sin kost. "Før jeg tabte mig, bestod min overordnede kost af en masse usunde forarbejdede fødevarer, hvorimod jeg nu laver alt selv."

Abbey Lewis dokumenterer sit vægttab på TikTok og Instagram.

Så i stedet for fastfood er Lewis nu afhængig af sund, hjemmelavet mad. Den 26-årige er særligt opmærksom på ikke at spise for mange kalorier. Hun har også integreret sport i sin hverdag.

Lewis er især stolt af sin succes i august 2022, da hun var gæst ved sin søsters bryllup.

"Jeg tabte mig 80 pund (36 kilo) lige før brylluppet, og jeg følte mig så selvsikker den dag. Jeg er fortsat med at tabe mig lige siden."

Abbey Lewis dokumenterer hendes vægttabsrejse på TikTok og Instagram. I mellemtiden har hun tabt sig dusinvis af kilo og er ikke længere til at kende i forhold til tidligere.

”Jeg kan nu lave mange flere ting, som jeg ikke kunne før, og det motiverer mig til at blive ved,” siger influenceren, som nu følges af tusindvis af brugere.

Herunder kan du se efter billede af Abbey og hun ligner en hel anden person.