Blev vraget af TV 2 men vender nu tilbage på skærmen: Her er aftenens gæstedommer

10/11/2023 08:18

Kamille Isaksen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De fleste seere har savnet den dansende humørbombe, og de kan godt begynde at glæde sig til aftenens program.

Mest læste i dag

I en overraskende drejning vender den erfarne danser, Michael Olesen, tilbage til 'Vild med dans' på TV 2, efter han tidligere i år blev skuffet over ikke at være en del af årets cast. Den 41-årige 'Vild med dans'-veteran annoncerede sit comeback som både gæstedommer og koreograf på sin Instagram-profil og har allerede sørget for at krydre dansegulvet.

"Jeg modtog desværre et af de største ØV telefonopkald i dag, jeg nogensinde har fået, da jeg fik at vide, at der ikke var plads til mig i år på VMD-holdet!" delte han ærligt i august. Dog ser det ud til, at frustrationen er vendt til glæde, da Olesen nu vender tilbage til studiet.

I aftenens liveshow af 'Vild med dans' indtager Michael Olesen gæstedommerstolen og kaster sig ud i en ny rolle. Men det er ikke kun som dommer, han brillerer.

Han afslører også, at han også har brugt ugen nede i dansekældrene sammen med de hans tidligere kolleger og årets nydansere.

"Og foruden dommerrollen har jeg også været tilbage i ‘Vild med dans’-lokalerne i denne uge for at træne sammen med alle parrene. Jeg har nemlig også fået den super fede opgave og koreografere aftens wienervals" afslører den smilende jive-entusiast.

Michael Olesen har en imponerende danserhistorie bag sig, med hele 15 deltagelser i 'Vild med dans.' I sæson 14 stod han øverst på podiet som vinder sammen med skuespiller Sofie Lassen-Kahlke.

'Vild med dans' fejrer i år sin 20. sæson, og jubilæet har tiltrukket flere erfarne ansigter som gæstedommere, herunder Claus Elming, Viktoria Franova og Jens Werner.

Med Olesens uventede comeback kan seerne se frem til et ekstra krydderi på dansegulvet og en aften fyldt med overraskelser.

Du kan se Olesens glædelige nyhed her: