Bliver anklaget for plagiat: Nu fjernes Mathilde Gøhler

Her ses Remee til ELLE Style Awards 2019 sammen med Mathilde Gøhler. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Mathilde Gøhler, influencer og kendismodel, er blevet beskyldt for at have kopieret sin nye tøjkollektion fra et andet firma, hvorfor den nu er blevet fjernet.

Influenceren Mathilde Gøhler oplever i øjeblikket stor modvind, da hun nu bliver anklaget for plagiat i forbindelse med sin nye tøjkollektion, hvor hun altså skulle have ladet sig inspirere lidt for meget. 

Det omhandler Mathilde Gøhlers femte kollektion med NA-KD Denmark, som blev lanceret for blot få dage siden. Her er der tale om en badetøjskollektion, som dog nu allerede er blevet fjernet fra deres sortiment.

Læs også

Mysterium sætter arkæologer skakmat: Pige begravet med fuglehoveder i munden

Det valgte man at gøre, efter undertøjsvirksomheden OW Intimates truede med at hive Mathilde Gøhler, som danner par med Remee, i retten for at have ladet sig inspirere lidt for meget af deres bikinilinje.

Mathilde i en af sine NA-KD-bikinier, der altså ikke længere er til salg:

"Alle de nævnte designs er eksempler på generisk og trendbaseret tøj fra denne sæson. Situationen er meget uheldig, siden vi stræber efter at støtte kvindelige designere og iværksættere såvel som deres kreationer og ønsker," kommer det ifølge B.T. fra NA-KD i en skritlig kommentar. 

OW Intimates trussel med at trække Mathilde Gøhler i retten, er nu blevet til en undersøgelse af sagen, hvorfor man samtidig valgte at fjerne kendismodellens kollektion fra deres webshop og hjemmeside.

Sonja Davidsen, indehaver af OW Intimates, holder dog på trods af udtalelsen fra NA-KD fast i, at de har kopieret deres styles. 

"Jeg mener, at de har en vis loyalitetsforpligtelse overfor os ift at kopiere vores styles efter at have købt dem hos os i flere år. De har solgt samme styles fra OWs tidligere kollektioner," kommer det fra Sonja Davidsen til SE og HØR.

"Vi fastholder, at der er sket kopiering, og at vi ser deres tilbagetrækning som bevis på, at de faktisk godt ved det."

Ifølge SE og HØR ser Sonja Davidsen helst, at man finder en løsning på problemet, uden at skulle i retten. 

OW Intimates blev lanceret i 2016 af den forhenværende MGP-stjerne Nicolai Kielstrup og kæresten Sonja Davidsen.

Læs også

Kvinde går viralt: Afslørede kærestens utroskab foran hele hans familie

 

Dagens Gossip