B&O afslører højtaler til halv million kroner før tid

Bang & Olufsen er ved en fejl kommet til at afsløre sit nye produkt, der af selskabet selv var spået til for alvor sætte B&O tilbage på verdenskortet inden for lyd og design, før tid.

Ifølge Berlingske Business, der nåede at få fingrene i en produktpræsentation på B&O's hjemmeside, er det nye våben en højtaler med avanceret rumkorrektion, der angiveligt kan skabe et hidtil uhørt lydbillede.

B&O har efterfølgende fjernet præsentationen fra hjemmesiden.

- Den vil ikke være for enhver, men den vil være for den rigtige, skriver B&O om den nye Beolab 90-højtaler, der kommer til at koste "mere end en halv mio. kr." per sæt, ifølge Berlingske Business.

Produktet er ikke kun for folk med en pengepung af den rigtige størrelse. Det kræver også særdeles stærke rygge hos lydentusiasterne at bære den nye tøjtaler, der består af et aluminiumkabinet på 65 kilo.

- Jeg har planlagt det her produkt i over tre år sammen med mit team. Og til november fylder virksomheden 90 år, og den anledning vil vi benytte til at vise hele verden, at vi fortsat er verdensledende inden for innovation, lyd og design, sagde Tue Mantoni, topchef i B&O, til Ritzau Finans, efter at selskabet i sidste uge aflagde regnskab for første kvartal.

- Og jeg forsikrer, at produktet vil komme til at imponere helt vildt.

For nogenlunde samme pris, som man må hoste op med for det nye højtalersæt fra B&O, kan man købe en Tesla-bil af modellen 70D. Den koster ifølge Teslas danske hjemmeside. 578.300 kr. før moms.

Den officielle præsentation af de nye højtalere ventes tirsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip