Bødker og Nielsen er røget i stimer af nederlag i NHL

Den danske ishockeyspiller Mikkel Bødker og hans klubkammerater fra Arizona Coyotes så formentlig frem til lidt oprejsning lørdag aften i byen Raleigh i staten Carolina. Det fik de ikke.

Arizona er i gang med en amerikansk rundrejse med fire udekampe i denne uge, og det var blevet til nederlag i de to første kampe.

Carolina havde endnu ikke vundet i denne sæson, så den lå lige til højreskøjten for Bødker og holdkammeraterne.

Carolina vandt 3-0.

Mikkel Bødker fik en fantastisk start på sæsonen med fem scoringer i de første tre kampe, men sammen med holdet, er han gået i stå på det seneste.

Søndag forsøger Arizona igen. Da gælder det Washington Capitals.

Frans Nielsen og New York Islanders tabte også lørdag.

Den 30-årige dansker og hans klubkammerater er i Californien, hvor de lørdag aften tabte 1-3 til San Jose Sharks. New York Islanders' Kyle Okposo scorede ellers kampens første mål, og bragte gæsterne foran, men holdet fra Long Island havde ikke heldet med sig i en ellers tæt kamp.

Næste chance får New York Islanders på onsdag mod formstærke Frederik Andersen og hans lige så formstærke Anaheim Ducks.

Jannik Hansen var den eneste dansker, som lørdag fik lov at synge sejrssang i omklædningsrummet. Vancouver vandt 3-2 i Edmonton. Danskeren kom ikke på scoringstavlen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip