Børn ødelagde mands ejendom: Så tog han sagen i egen hånd

Skrevet af Henrik R

17/04/2022
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Børn blev ved med at trænge ind på Bryan Tuckers område. Det var han meget utilfredsmed, og han tog derfor sagen i egen hånd.

Mest læste i dag

Der er ikke noget mere irriterende, hvis der kommer uvedkommende ind på ens private grund, og begynder at ødelægge den. Så er det faktisk uanset, om det er voksne, børn eller dyr.

For Bryan Tucker der har grund lige ved siden af et busstoppested, blev det simpelthen for meget, så han valgte at tage sagen i egen hånd.

Han havde hver dag børn inde i sin have, når de stod og ventede på bussen. Det betød, at de efterlod skrald og til tider begyndte at gøre skade på grunden. Han så derfor ingen anden udvej, end at installere et elektrisk hegn, så han kunne holde dem væk fra grunden.

"På første skoledag, virkelig?"

Det elektriske hegn var dog ikke Plan A for Bryan Tucker, der i første omgang valgt at kontakte myndighederne for at få løst problemet.

”Vi ringede til transportmyndighederne, og de afviste at gøre noget ved det. De sagde, at det var mit ansvar, hvis børnene kom til skade på min grund, og at jeg skulle bede dem om at holde sig væk fra min grund,” fortalte Bryan Tucker til NBC tilbage i september, inden han tilføjede, at han ikke har ansvaret for andre folks børn.

Sådan ser det elektriske hegn ud foran Bryan Tuckers bolig. Foto: Youtube

Til et andet amerikansk medie, WTVR, fortalte han, at han jævnligt går og samler skrald op fra sin ejendom, og at han ikke følte, at han havde andre muligheder end til sidst at installere det elektriske hegn.

Det var dog ikke noget, som naboerne var helt vilde med, og de undrede sig især over, at hegnet blev sat op, så det stod klar til første skoledag.

”På første skoledag, virkelig? Kom nu. Det ville have været anderledes, hvis han havde gjort det et par dage senere,” fortalte en nabo til NBC, mens en anden nabo tilføjede:

”Jeg forstår hans bekymring, men jeg tror ikke, at han forstår naboernes bekymring for deres børn. En af dem kunne røre det eller falde ind i det, og få stød,”

Desværre for manden, så er det elektriske hegn kun en kort midlertidig løsning, for ifølge lovgivningen i byen Sandston i Virginia, følger hegnet ikke de lovlige anvisninger, og det skal derfor flyttes igen.

Hvilken metode Bryan Tucker så kommer på, melder historien ikke noget om, men taget hans forsøgte ide i betragtning, er det nok ikke urealistisk, at der ligger bjørnefælder eller, at der bliver plantet en stor tjørnebusk omkring ejendommen.