Flysæder eksisterede ikke: Familie tvunget til at sidde på gulvet i flyet hjem fra Spanien

Foto: Paula Taylor

Familien Taylor havde nydt en afslappende ferie på øen Menorca i Spanien, men deres to timers flyvetur tilbage til England blev et vaskeægte mareridt. De blev nemlig henvist til gulvet.

Ægteparret havde brugt knap 10.000 kroner på deres ferie, men det betød ikke, at de skulle have lov at sidde komfortabelt på deres tur hjem. Det viste sig nemlig, at de sæder de skulle sidde på i flyet hjem fra Menorca til Birmingham, slet ikke eksisterede.

I stedet for at blive vist hen til andre pladser, måtte familien der allerede boardet flyet, i stedet blive henvist til at sidde på gulvet i den to timer lange flyvetur.

45-årige Paula og hendes 55-årige husbond, Ian, var rejst af sted sammen med deres 10 år gamle datter, og de havde fået pladserne 41 D,E og F på deres TUI-fly tilbage til Birmingham. Da de havde boardet flyet, fandt de dog ud af, at pladserne ikke eksisterede, og de blev derfor beordret af personalet til at sætte sig på det beskidte gulv.

”Det er hårdt, ubehageligt og virkelig beskidt,” fortæller Paula til den britiske TV-kanal BBC One, inden hun fortsatte.

”Vi kunne virkelig ikke tro, at der vitterligt ikke var nogle sæder til os,” lyder det fra den forargede mor.

10-årige Brooke var også henvist til gulvet. Foto: Paula Taylor

300 kroner om plaster på såret

Personalet ombord på flyet var dog høflige nok til at tilbyde, at familien Taylor kunne få lov at sidde på et klapsæde i forbindelse med at flyet skulle lette og lande. Men med det samme flyet var i luftet, så blev de atter henvist til gulvet.

Episoden hører ingen steder hjemme, og da Paula tog billeder af miseren og derefter kontaktede rejseselskabet TUI, så lød deres svar, at hun kunne få 300 kroner som et plaster på såret.

Det var Paula Taylor dog langt fra tilfreds med, og ifølge luftfartsmyndighederne, er der ingen mennesker, der må være uden et sæde under en flyvning. Samtidig fortæller luftfartsmyndighederne, at det kun er under særlige omstændigheder, at passagerer må benytte sig af de sæder, som kabinepersonalet normalt benytter sig af.

Foto af familien Taylor på deres destination, inden de fandt ud af, hvordan deres hjemtur ville forløbe. Foto: Paula Taylor

Luftfartsmyndighederne fortalte til BBC, at de ville tage kontakt til TUI for at få en forklaring på, hvorfor familien var blevet henvist til gulvet i størstedelen af deres flyvetur. TUI svarede, at et skift af fly i sidste minut betød, at de sæder familien skulle have haft, ikke længere var tilgængelige.

Efter presset fra luftfartsmyndighederne fik familien Taylor refunderet omkring de 10.000 kroner, som hele deres ferie havde kostet.

Læs også

Minus 10 grader på vej - Se hvornår sneen lander i Danmark

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip