Breaking: Politiet mener de har fundet ligdele af Mia

Foto: Nordjyllands Politi

På et pressemøde torsdag aften fortæller Nordjyllands Politi, at de har fundet ligdele, der formodes at være den savnede Mia Skadhauge Stevn.

Torsdag aften har Nordjyllands Politi afholdt et pressemøde på Politigården i Aalborg. Her fortalte vicepolitiinspektør Frank Olsen, at der er blevet fundet ligdele i Dronninglund Storskov.

Læs også

Forslag får flere tusinde støtter: Gør Storebæltsbroen gratis

Frank Olsen fortalte, at det endnu ikke er slået fast, at der er tale om de 22-årige kvinde, men Nordjyllands Politi har en klar formodning om, at det er savnede Mia Skadhauge Stevn.

"I Dronninglund er der fundet dele af et menneske, som vi mener er Mia. Og her vil vi gerne høre fra folk, der kan have set noget," fortalte Frank Olsen på pressemødet.

I samme ombæring forklarede han også, at politiet fortsat har brug for vidner. han sagde, at de har brug for vidner, der har været på Sulsted Kirkevej og Hammer Bakker mellem 06.30 og 07.30 søndag morgen.

"Sulsted Kirkevej og Hammer Bakker har vi brug for vidner, der har været der mellem 06.30 og 07.30. Her er der fundet spor af Mia," sagde vicepolitiinspektøren.

Nordjyllands Politi er endnu ikke færdige med arbejdet i Dronninglund Storskov, hvorfor de fortsat er til stede. Det kommer de til at være hele aftenen og natten.

"Vi arbejder stadig i Dronninglund Storskov. Og det kommer vi til at gøre hele aftenen og natten. Vi har spærret hele skoven af," sagde Frank Olsen.

Læs også

Prins Harry 'gik amok' da William sagde disse fem ord

Ydermere blev det også forklaret, at der er blevet gjort centrale fund på de to sigtede mænds respektive adresser. De mest afgørende fund er dog først fundet sidst på dagen.

 

Dagens Gossip