Britney Spears smider bh'en igen: Nu forklarer hun hvorfor

Skrevet af Mathias Busekist

17/08/2021
Foto: Shutterstock.com.
Foto: Shutterstock.com.
Britney Spears delte for nogle uger siden en række billeder af sig selv, hvor hun poserede topløs, hvilket efterlod mange forvirrede fans. Men nu forklarer hun hvorfor.

Dagens topnyheder

Britney Spears har haft hele verdens øjne rettet mod sig i den seneste tid, hvilket blandt andet kommer efter den famøse familiestrid, der har kørt mellem hende og hendes far, Jamie Spears. 

Han har siden 2008 været Britney Spears' værge, hvilket kom efter, at hun fik et mentalt sammenbrud. Men det betyder såmænd, at han i alle årene siden da, har haft fuld kontrol over Britneys formue, som næsten tæller 380 millioner danske kroner. 

Man fik dog endelig tegnet en streg i sandet, da det i sidste uge blev bekræftet, at Jamie Spears, efter lang og offentlig strid, valgte at trække sig fra værgemålet. 

Også Britney Spears' sociale medier har fået meget opmærksomhed, da de har været et stort omdrejningspunkt for diverse konspirationsteorier, hvor tusindvis af fans konstant følger med og analyserer alt, hvad der bliver delt. 

Selvsamme fans blev nok overrasket, da hun for nogle uger siden delte en række billeder, der viste en topløs Britney Spears, som dog havde hænderne for brystet, hvilket hun modtog stor støtte for - men det medførte også stor forvirring blandt hendes fans i kommentarfeltet. 

Nu er hovedpersonen selv ude at forklare, hvorfor hun valgte at lægge sådanne billeder op på sin Instagram-profil.

"Jeg er sikker på, I undrer jer over, at jeg vil vise min krop frem NU," skriver Britney Spears i sit seneste opslag på Instagram, hvortil der er vedhæftet et billede, som igen viser hende topløs. 

"Jeg havde brug for at se lettere på mig selv. Nøgen, som da jeg blev sat i verden. At se mig selv i den reneste form, beviser, at smerte, sorg og tårer ikke er, hvem jeg er."

Britney Spears giver dog slutteligt udtryk for, at man ikke skal forvente, at det bliver fast indhold på hendes Instagram-profil, da topløse billeder "ville blive kedeligt". 

"Nej, jeg kommer ikke til at tage topløse billeder resten af mit liv, for det ville blive kedeligt – men det hjælper helt sikkert, når man har brug for at blive opløftet," skriver hun.