Brutal vold: Fængsel troede barberbladsvold var et selvmordsforsøg

I første omgang troede personalet ved Statsfængslet i Østjylland ved Horsens, at der var tale om et selvmordsforsøg, men i virkeligheden var der tale om brutal vold.

Fredag eftermiddag blev en 18-årig fange snittet i halsen med et barberblad, men først ved aftenstid fandt man ud af, at der var tale om vold.

- Det foregik klokken 15.36, men det bliver først anmeldt til os om aftenen, fordi man i første omgang anså det som et selvmordsforsøg. Men det fandt man så ud af, at det ikke var, fortæller vagtchef Kristian Juliussen fra Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Den 18-årige mand blev efter overfaldet behandlet for de pådragende snitlæsioner, og han er nu udskrevet fra hospitalet igen.

Den formodede gerningsmand er en 37-årig medfange, som lørdag skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Her vil anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi bede om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning af sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip