Bubber fik hård besked af lægen: Det er kræft

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Bubber modtog en forfærdelig nyhed, da lægerne havde fundet en knude.

Den 56-årige Bubber - som egentlig hedder Niels Christian Meyer - kunne hjulpe og trække på smilebåndet, da han igen var blevet far. Der var dog skår i glæderne, da han ligeså blev ramt af et stort chok.

Bubber fik nemlig fortalt, at man havde fundet en ondartet knude i hans ene øre. Det medførte, at han blev opereret for kræft sidste sommer.

Læs også

Vild med dans-stjerne afslører nyt job

Det fortæller hovedpersonen selv i livesendingen 'Går det godt?', hvor han snakker med psykolog Marie Brixtofte. Det hele kan ses på Facebook.

"Jeg har både haft en knude i øret og en knude i læben. Den i øret voksede, og jeg tænkte bare: 'Hvad fanden er det?'. Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne spille sammen. Så jeg tænkte 'åh nej'. Jeg fik den fjernet i læben for nogle år siden, og så tænkte jeg ikke mere over det, før jeg her i sommer fik noget, der blev ved med at vokse. Det var sort, og det var hårdt ude for enden," lyder det fra Bubber, da han fortæller om knuden, der blev fundet i øret. 

Bubber fortæller endvidere, at han er sådan en type, der ikke er meget for at lægge vejen forbi lægen. Han endte dog med at hanke op i sig selv og fik øret undersøgt.

Det var dog først efter, at kæresten Signe Rossing havde kigget nærmere på det.

"Jeg tænkte bare, 'ej, jeg gider ikke gå til lægen'. Det var midt i alt det her corona. Og så sagde Signe, at jeg skulle gå til lægen. Så gik jeg til lægen, og han sagde 'vi tager kræftpakken'. 'Jeg ved ikke, hvad det er,' siger han, 'men det skal sgu undersøges rigtigt', og så kom jeg på Bispebjerg og Riget og alt det der. Her lød meldingen, at den skulle væk med det samme." 

Bubber fortæller til Ekstra Bladet, at han fik fjernet knuden, og at man efterfølgende fik taget en biopsi. Han fik dog et opkald fra lægen, der fortæller, at den er ondtartet, at det er kræft. 

De havde altså ikke fået det hele med, og han skulle dermed opereres igen, og Bubber fortæller, at det var ligesom at blive ramt af lyn fra en skyfri himmel.

"Det var jo et chok, og man får et ordentligt dyk, men jeg tænkte også meget hurtigt, at den bare skulle væk hurtigst muligt," kommer det fra Bubber.

Bubber blev indlagt på et privathospital, hvor han fik at vide, at man selvfølgelig vil kunne få styr på det hele, men at han muligvis ville kunne miste sit øre. Det endte dog som bekendt ikke med at ske, og Bubber er meget glad for, at han stadig har sit øre.

Læs også

Facebook undskylder: Fjernede by på grund af sit navn

 

Dagens Gossip