Casper Christensen: 'Jeg var en dårlig far'

Casper Christensen. Foto: Scanpix

Casper Christensen ved, at han har været en dårlig far for sine to ældste børn.

Under komikerens MDMA-terapi gik det op for ham, at han måske havde været en dårlig far for sine to ældste børn. At han ikke havde været nok til stede.

Læs også

Claus Elming i modvind: Twitter-opslag er en provokation

Casper Christensen kalder selv den medicinske udgave af stoffet for et sandhedsserum. Det har tvunget ham til at se i øjnene, hvem han var og er. Det skriver B.T.

"Jeg var en dårligere far, end jeg havde forestillet mig. Jeg kunne se, at der var nogle ting, hvor jeg havde narret mig selv til at tro, at det var fint nok," udtaler han ærligt til B.T.

Ikke kun terapien var en øjenåbner

Det var dog ikke blot MDMA-terapien, der fik ham til at se sandheden i øjnene. Under tilblivelsen af hans nyligt udgivne biografi mødtes forfatter Martin Kongstad med Casper Christensens 20-årige søn Marvin.

Han fortalte om, at det ikke var sjovt at komme hjem fra byen kl. 06, bange for at vække huset og åbne døren ind til høj musik og en dansende far i bar mave.

"Efter at Marvin havde fortalt det, tog vi væk med det samme, tog i sommerhus alene os tre og snakkede det hele igennem og havde en terapeut, der kom og hjalp os. Det var jo et opråb. To børn, der prøvede at vække deres far," udtaler han om hans søn Marvin og den tre år ældre søster Cajsa.

Casper Christensen fortæller også, at hans børn fik sagt, hvad de ville. Det var barskt, og en hård omgang at se i øjnene, at man havde været en dårligere far, end man selv havde regnet med.

Desuden fortæller han, at det gjorde ondt, og at han havde lyst til at forsvare sig. Han besluttede dog at lægge al beskyttelse fra sig og bare modtage.

Læs også

Jens Werner er ikke i tvivl: Han er den bedste nogensinde i ‘Vild med dans’

Casper Christensen er dog glad for deres sommerhustur, og det udbytte, den har bragt med sig.

"Jeg føler jo, at jeg har fået dem igen. Vi havde et dejligt forhold før, og de kom og besøgte mig. Men at mærke dem og mærke, at de tror på deres far nu, det er dejligt," siger han ifølge B.T.

 

Dagens Gossip