Cecilie Beck og Jacob Riising kan juble: Scorer stor tjans

Værterne for det virtuelle show er underholdningsværten Jacob Riising og nyhedsværten Cecilie Beck. Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix og Bjarne Bergius Hermansen.

Underholdningsværten Jacob Riising og nyhedsværten Cecilie Beck skal sammen være værter ved uddelingen af Tvprisen.

Tv-branchen hylder og hædrer sig selv ved uddelingen af Tvprisen. Men ligesom med meget andet, så bliver arrangementet også afholdt under coronavenlige forhold, og det bliver streamet live fra Langelinie Pavillonen i København. Det oplyses på Tvprisen.dk

Læs også

Rigmor Zobel skifter navn

Værterne for det virtuelle show er DR-underholdningsværten Jacob Riising og nyhedsværten Cecilie Beck, og der skal i alt uddeles 25 priser. Blandt andet skal Årets vært inden for fakta kåres, og her er Cecilie Beck selv blandt de nominerede. Herunder kan du se, hvem hun er oppe imod om at blive Årets vært inden for fakta: 

  • Peter Qvortrup Geisling for "Lægens bord"
  • Henrik Qvortrup for TV3-crimeudsendelsen "Seriemordene på Østerbro"
  • Peter Ingemann for "Ingemann og besættelsen"
  • Mette Frisk for "Forsvundne arvinger"
  • Ane Høgsberg for "Alle hader feminister”
  • Mikael Bertelsen for "Det sidste ord - Bent Fabricius-Bjerre"
  • Jens Langhorn for "Pengejægerne"
  • Signe Vadgaard for dækningen af Premier League.

Det var nær gået galt

Det er langt fra første gang, at Cecilie Beck er vært. Men da hun skulle være ordstyrer ved et arrangement hos Dansk Industri i København i september sidste år, var det nær gået galt. 

“Jeg var så dum, at jeg cykler med min dragt-pose i hånden. Så ryger den ind i forhjulet, og så tager jeg den ellers ud over styret. Jeg endte med en forstuvet albue og har fået blå mærker,” fortalte hun til Billed Bladet.

Ifølge Cecilie Beck kunne det være gået helt galt. Derudover havde hun heller ikke cykelhjelm på, men det har hun i fremtiden, forsikrede hun. Cecilie Beck nåede frem til topmødet, som hun trods styrtet gennemførte.

Læs også

Jim Lyngvild afslører: Min egen familie har slået hånden af mig

 

 

 

 

Dagens Gossip