Jim Lyngvild afslører: Min egen familie har slået hånden af mig

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix.

Det er en ærlig Jim Lyngvild, der fortæller, at familien ikke længere ønsker at se ham.

Ingen familier er perfekte. Det kan Jim Lyngvild skrive under på.

Læs også

Rigmor Zobel skifter navn

Det afslørede han allerede i sin bog Møgunge fra 2016, hvor han fortalte om sin mormor, der ifølge Jim ikke var et kærligt menneske overfor ham. Den afsløring er grunden til, at hans egen familie på morens side har slået hånden af ham. 

“For år tilbage skrev jeg selvbiografien ‘Møgunge’, hvor jeg fortalte om min opvækst og en mormor der ikke brød sig om mig. (Hvilket jeg godt kan forstå. Jeg var et rædselsfuldt barn) Men skildringen af hende, som jo er set med mine øjne, har gjort, at min mors familie ikke vil have noget med mig at gøre længere,” skriver Jim i et opslag på  Facebook, der i skrivende stund har over 50 delinger, 8.000 likes og 752 kommentarer. 

Er ikke inviteret med til sommerfest

Han uddyber, at familien til sommer afholder en fest. En stor familiefest med 60 mennesker, hvor Jims søskende er inviteret. Men hverken Jim eller Jims mor har modtaget en invitation. 

Jim Lyngvild har bevidst undladt at tale om familiestridighederne i offentligheden, men den manglende invitation var alligevel for meget for ham. Det fortæller han til Se & Hør.

“Det har været sådan i et par år. Jeg har længe vidst, at de ikke har respekteret mig. Det er bare første gang, jeg siger det højt,” siger Jim Lyngvild.

Han tilføjer, at det ikke rører ham så meget, og det gør ham ikke ked af det. Opslaget på Facebook bliver rundet af med sætningen:

“Længe leve den familie vi selv vælger i livet!”

Du kan se hele Jim Lyngvilds opslag herunder:

 

Læs også

Dolly Parton med besynderlig afsløring: Så længe bliver julepynten fremme

 

 

 

 

Dagens Gossip